Aký mi poradíte lacnejší pleťová krem proti vraskam?
Roky používam výrobky od Eucerin.No čím ďalej tak dvíhajú tie ceny,že katastrofa. V poslednej dobe cítim,že už mi tak nehydratuju pleť.S akou značkou ste spokojní?Mate skusenost s lacnejsou verziou?
Ďakujem pekne.
Skus si kuknut stranku kvitok neviem ci su lacnejsie nemam skusenosti s eucerinom kolko stoji ale mne to moc vyhovovalo a su prirodne.. a ako pisu hore balea tak ak chces nieco kvalitne toto si na tvar naozaj nedavaj
Geek & georgeous happier barrier
Podľa recenzií a testov sú výborné z lidla
LA roche posay cica baume
Aj ja som na balea počula len dobre recenzie.
aj z avonu alebo oriflamu máš celkom dobré tie anew sú proti vráskam.Minule som mala sensitive a velmi dobrý krém to bol,jemná pekná pleť aj ako podklad dobrý
@liusa82 z Avonu sú kvalitné, aj cenovo dostupné
@lucia11kob ano avon ma sirsiu skalu kremov-da sa vybrat...
za mna naj je anew ultimate day- maju aj 15 ml balenie za asi 3, 50e mozes poskusat, su vyborne rozotieratelne bez pocitu omietky na tvari....
Úplná klasika La roche posay Cicaplast, 100ml približne 15 eur. Nedám naň dopustiť. Stačí ho málo, vydrží dlho.
@kristie571 Bione mám veľmi rada. Aj ich šampóny.
Eucerin mňa nijako nepresvedčil o tom používať ho, avšak jednu ich radu si moja teen dcéra ktorá je na derm.liecbe pochvaľuje.
Za pár eur môžeš pozrieť Ziaja, majú výborné zloženie a momentálne mám niekoľko ich produktov po prvýkrát a môžem pochváliť.
Mne osobne Balea na pleť sedí iba málo produktov. Veľmi dobrá kozmetika za dobrú cenu je Geek & Gorgeus, The Ordinary, The Linkey list....
Za mňa je Nivea topka. Používam ju roky. Fskt ze od decka, pubertu, až do teraz.
Tak kvalitný alebo lacný...
Nobilis Tilia levandulovy
Bielenda. Su sice Polske, ale velmi kvalitne. Maju rozne rady. Na vrasky, na akne...
Bioderma Hydrabio na tvár, cenovo fajn v akcii 2+1
V testoch vysli výborne krémy z Lidla značky Cien.
Kup si Norkovy krem a mas.
Balea mne osobne neskutočne upchava póry,dokonca i rada med
Dr. Sandra krémy, séra super a máte istotu že aj zloženie majú dobré
Vždy sa vrátim k tejto značke cca 4 roky používam
Všetky rady Balea z DM sú dobré a cenovo dostupné.