Ahojte, chcem sa spýtať žien ale aj mužov, či mali skúsenosť s niekým alebo so sebou, že im začali vznikať väčšie kúty, lysiny na hlave na bokoch, na jednej strane oveľa väčšie ložisko, veľkosť a účes ísť strojčekom potom radšej bez nadstavca do hola, lebo každé ráno, keď sa zobudím, tak vidím to veľké biele miesto a vyzerá to hrozne, vyzerá to na genetiku po otcovi. Ženy, ako vnímate aj mužov, ktorí sa strihajú do hola ? Ďakujem pekne a prajem aj príjemné sviatky🙂
Je úplne jedno, ako to ženy vnímajú, dôležité je, ako to vnímaš Ty. Ak to "predáš" ako svoju výhodu, budeš nosiť hlavu zdvihnutú a pôjde z Teba také zdravé sebavedomie, aj ženy si povedia "Wau, ten chlap má čosi do seba. Je taký sexi." Ak z Teba bude vyžarovať ľútosť nad stratou vlasov, budeš chodiť v štýle: "Len si nevšímaj môj účes," ženy si povedia, že ten má voľajaké komplexy, od toho radšej bokom. A teraz na margo holej hlavy - nemám s tým problém, páči sa mi to viac ako vpredu lysina a vzadu ucicmaný myší chvost zopnutý do gumičky. Zabehni za holičom, barberom alebo ako sa u vás "nadáva" kaderníkom, možno vymyslí niečo rafinovanejšie. Ešte na strednej som mala spolužiaka, čo mu výrazne vypadávali vlasy (najmä kúty), teraz chodí úplne dohola a nikto ho nerieši (ani on to nerieši, je to tak a basta - rozhodne mu to na sebavedomí neubralo, má krásnu ženu, deti, vlasy rieši asi len vtedy, keď už treba ostrihať/vyholiť). Krásnu Veľkú noc!
Úplne neutrálne. Keď sedím za ním v električke tak ma občas upúta zaujímavý tvar hlavy.
@thor21 ahoj,moj muz ma plesinu a tak ho holim strojcekom kazdy tyzden..pre mna vyzera sexi...ma fuzy a upravenu bradu... Chlap akeho som vzdy chcela 🤣....a este ma chlpatu hrud...ale na to si sa nepytal ...
A nie nevadia mi muzi do hola...a ani s vlasmi ...vlastne... Pozeram sa na chlapa ako na celok... Bud sedi alebo sedi a hotovo...
u muzov radsej hola hlava, ako dlhe vlasy
@dankabetka To rád čítam, priateľka nie je zvyknutá, ale hádam si zvykne 😁
Moj manzel ma sice huste vlasy, no takmer vzdy je "na koleno" a presne takeho ho lubim, takze hola hlava je pre mna ok a praveze sa cudujem chlapom, ktori sa silou mocou napriek plesine a kutom snazia mat akoze vlasy.
Za mňa si to radšej priznať a oholiť ako sa to snažiť načuchoriť, prehadzovačky s troma vlasmi na hlave atď, kedy to ešte viac vynikne 😅 mne osobne sa síce viac páčia vlasáči, ale nie je to najdôležitejšia vec na svete a hlavne je to strašne individuálne čo sa komu páči
@thor21 ja mojho syna stale steiham na koleno..ma 10 . Jemu to vyhovuje. Zacali sme v skolke.a strasne huste vlasy hore vir. Stale bol mokry v skolke dosliva sa z neho lialo. Teraz xhodi plavat tak mu to tiez vyhovuje . Pretrie hlavu a ide.
@thor21 Nuž, ak mas lysiny, hola hlava je ozaj lepsie riešenie. Mne osobne sa muzi s holou hlavou nepáčia, nikdy nepáčili ani nebudu pacit. Moj typ muza je vysoky a vlasatý.
A o nastreleni vlasov si nerozmyslal?tiez mam kuty a uvazujem o tom, robia to uz aj v BA, ale nestudoval som to neviem teda ake su tam rizika/garancie
vždy lepšie dohola ako Mr. Prehadzovačka Trump
Niesú vlasy bude brada 😀😀😀
@thor21 pozri sa na princa Williama, tiez plesina na hlave a co, a vies kolko zien z neho odpadava? Ved sa skus ostrihat dohola a uvidis, ci zo seba budes mat lepsi pocit, ci ti to tak bude vyhovovat viac ako teraz. Ked ta bude mat nejaka zena naozaj rada, tak jej bude jedno ci mas vlasy alebo nie.
@kandelabra No už som tak spravil, už ma to hnevalo, keď som sa ráno zobudil a išiel okolo zrkadla a tam vidno lysinu, podľa mňa ten princ Vilo by to mal lepšie úplne holé 😁
Nastreliť si daj a vybavene …nebudeš prvý ani posledný
@thor21 kolegovci su strihani na kratulinko, bratranec je na koleno hladky a ja mam vyplznute haro (kuty a aj zhora zrednute), kazdy ma tak, ako mu to vyhovuje 😉