Baby mali ste niektorá olaplex kúru na vlasy alebo botoxovu kúru u kaderníčky? Ako ste boli spokojné?
Ja som u kaderníčky nikdy nebola, ale premýšľam nad zmenou, už mám aj šediny, tak nafarbiť, možno ballayage a nejakú kúru.
@gabika0825 A čo je to za kúru, ak to nie je tajomstvo..?
Olaplex sa viac oplatí na doma ako chodiť pravidelne na kúru ku kaderníčke..
Pri odfarbovaní vlasov je to pecka (dokonca by som povedala že nutnost) na nefarbene vlasy je Olaplex zbytočný..
Botoxova kura dobrá ale nič zazračne, mala som 1krát
Teraz chodievam na hydratačno-čistiacu kúru s produktami od Malibu C a ta je zatial asi najlepšia 🙂
Ale keď som odfarbovala vlasy na blond tak som zase nedala dopustit na Olaplex..
Je to podla toho čo potrebuješ..
Olaplex kúru ak odfarbuješ a na hydrataciu
Botoxova kúra skor na prirodne vlasy
Hydratačná kúra na farbene suché vlasy ale aj na nefarbene suché vlasy ...atd atd 🙂
Skús čistenie vlasov. Zbaví ťa to všetkých nečistôt, vlasy sú po tejto kúre nesmierne lesklé, jemné na dotyk, majú krásnu farbu. Odporúča sa robiť túto kúru pred ballayage, lepšie sa chytí farba a výsledok je oveľa lepší.
Ja som spokojná s botoxom, mam biedne vlasy a fakt sú po tej kúre lepšie 🙂
Ktorý olaplex myslíte/používate?
@anega79 olaplex N3 je maska
N4 šampon
N5 kondicioner
N6 beoplachovka
N7 olej na končeky
Ale ten ich najnamejší produkt (najlepší) je práve tá maska N3, ktora často krat stačí samotna že netreba k nej aj ine produkty tejto značky..
Ale nie je to zase ani naškodu mat viac produktov od nich 🙂
Olaplex je pekná blbosť, po každom umytí po olaplexe vlasy ako droty
@lucinkaboz a čo všetko si používala?
@lucinkaboz ziadna blbost,nieco robis zle..
@mbta noo takto, je dobrá tá K18 ale nerobi tak prijemne vlasy ako Olaplex
Ja mam aj šampon K18 detox (ten čistiaci) a ten je pecka a po ňom ked použijem K18 tak je to super
Keď použiješ klasicky šampon tak to je dobré ale nie až tak super 😁
Zložením je čistejší ako Olaplex (čo som bola velmi velmi prekvapena)
@mbta ono po tom šampone su vlasy take tvrde, velmi take až vrzgave a nie je to extra prijemny pocit kedze pred K18 sa nedava kondicioner
Ale po použití tej masky su potom uplne okej 🙂
Ak chceš pridaj sa do skupiny Starostlivosť o vlasy
Som tam teraz moderatorka snazim sa tam byt teraz aktivna v takych naučnejšich prispevkoch 😁
@mbta ja nie, kaderníčka asi
@mbta ale vidíte zmenu , vlasy sú obnovené dlhodobým používaním?
No olaplex si vieš kúpiť aj na doma na pravidelnú starostlivosť, ja som používala a super, ale podľa mna sú aj lepšie a cenovo dostupnejšie produkty. U kadernícky sa ti to neoplatí, to si daj už radšej urobiť nejakú kúru, neviem či práve botoxova je dobrá, to ke podľa mna len marketing, je to niečo ako keratin ktorý ničí vlas zvnútra, aj keď napohľad vyzerá zdravý a kadernícky za to berú nekresťanské peniaze. Ja jedine za čo som ochotná dať peniaze je u mojej kadernícky za regenerácnu kúru o ktorej ale viem čo obsahuje a viem že to vlasom prospieva a vidím že tie vlasy aj nejako vyzerajú