Ahojte kupujete si kozmetiku z druhej ruky? Dezinfikujete dekorativku?
To by ma v zivote nenapadlo. To niekto robi?
@vanilkovazmrzka plny fb aj marketplace preto sa pytam 😃😊
@danyelia jasnackaaaa 😊
Nie, absolútne nehygienicke.
Dnes si v drogérii či lekárni mizes vyberať z množstva značiek za prijateľné ceny
Neviem si prestaviť že by som si dávala na tvar niečo čo použil niekto predo mnou
Alebo že by som si lakovaná nechty s použitým lakom
Nie, ďakujem
nie, toto sa mi uplne protivi
Kupujem parfumy a nové zabalené produkty kľudne aj dekoratívky, hlavne značkové za dobrú cenu
Ja nekupujem ani oblečenie z druhej ruky,nieto ešte kozmetiku.Hnus,fuj
V živote som nič z druhej ruky nekúpila. Nestojí mi to za to aby som sa potom s niekým natahovala alebo rozčuľovala že ma oklamal.
Pokial je to original zabalene a nepouzite preco nie. Ja som si tak kupila za polovicku serum od Lancome. Bolo zabalene vo folii, nepouzite. Pouzite a otvorene veci urcite nie /nevies ako dlho to bolo pouzivane, ci to nie je stare/.dekorativku by som nepouzila po nikom, ruz a spiralu by som ani nikomu nepozicala.
@vanilkovazmrzka tiez som to uz videla na instagrame, robia to hlavne baby - vizazistky, alebo len ze sa ako konicek venuju liceniu, ze podostavaju aj sponzorsky nejaku kozmetiku, prip. maju viac kozmetiky a licidiel, preto ze licia ine zeny a potom to zvyknu obcas predat vydezinfikovane dalej.
nikdy som si takto nic nekupila, ale tiez aky je rozdiel, ze to vydezinfikuje a preda, a ze sa k nej nejaka pride nalicit osobne a tiez ppuziva uz otvorene licidla (basnicka otazka) 🤷🏼♀️zalezi, kto takuto kozmetiku predava, na fb alebo tu by som to ani nezvazovala, na ig od nejakej znamej kamosky teoret. mozno, makeup, puder, taku spiralu/ruz urcite nie
ani keby som nemala na chlieb...Nivea,Astrid.. cenovo dostupné a dobré značky,,,
Frčí to vo veľkom, baby kupujú, aj tu v skupinkách. Ved taka vizážistka, čo maľuje tak namaluje kvantum žien, keď minie nejaké tiene, púder, makeupy, rúže, lesky. Základ je používať na každú umyté, vydezinfikovane štetce.
Ako co. Ruz alebo špirálu len nové nepoužité, make up atd v pohode keď je vyskusany. Minule som tak na FB kúpila highlighter fenty raz použitý za minimálnu cenu
@zuzuliennka1 a ako sa daju vydezinfikovat tiene napriklad? Nedokazem si to predstavit :D
@vanilkovazmrzka vizazistky na to maju nejake spreje 🙂 ved aj ked ide licit vizazistka napr. nevestu, neotvara specialne pre nu novy makeup, nove tiene, novy puder,… vsetko ma pouzivane, ale dezinfikovane a najma dezinfikuje a cisti stetce
Ahoj, niee...nekupujem kozmetiku z druhej ruky, prečo by som to robila? Veď dnes už je na trhu veľký výber produktov rôznych značiek a za prijateľné ceny pre každého. Neriskovala by som nejaký kožný problém, ani po nejakej dezinfekcii (akej?) rúžu, očných tieňov či púdru...