Ahojte ženy, kúpila som si laserový epilator beauty relax br 1400 IPL premium. Skúsila som to na pár týždňov ako písali v návode ale nepomohlo nič mi to neodstránilo. Som bledá, chĺpky tmavšie, neviem naozaj na aký typ pleti by to pomohlo. Ak s tým máte skúsenosti tak poraďte, ja to aj darujem len mi to tu zavadzia.
Ahoj, ja mám Philips Lumea a som spokojná, na nohách mi už na niektorých miestach chĺpky nerastú.
čo znamená že si bledá a chlpky tmavšie? hlavne tie chlpky ma zaujímajú…
Reklamovat sa neda? Aka znacka? Skus pozicat kamaratke s tmavsimi chlpkami, ci to jej pomoze.
@leniz ja mám philips lumea ipl ale stal cca do 400€ . Až po 5 použití každé použitie je cca 2 týždne medzi tým až teraz vidím že na stehnách takmer nerastu chlpy . Ale ostatné časti sú také že rastu síce ale s dosť medzerami. Na takéto veci bohužiaľ trpezlivosť treba lebo je to na dlhšie
@leniz Sice netusim, aky je presne ten pristroj, ktory mas doma, ale ani ipl epilator naozaj uplne nezabera kazdemu. Viem to z vlastnej skusenosti, mala som Philips Lumeu, sice chlpy boli rendsie, menej vyrazne, aj tak mi vyrastali po cca. 3 dnoch, takze som si ich musela vzdy doholit 🤷. Chodila som nasledne aj ku kozmeticke, ktora pracovala s este premakanejsim strojom...efekt nebol pre mna rovnako vobec postacujuci a boli to pre mna iba vyhodene peniaze, nehovoriac o tom, ze mam citlivu pokozku, takze to vobec nebolo ani prijemne. U mna aj samotna epilacia ochlpenia vydrzi pekne tak naozaj tyzden, potom mi zacnu chlpy rast a uz vidno nepekne cierne bodky na mojej extremne bledej pokozke, ktore neopali poriadne ani solarko (max spali 🫤) 🤷.
Myslim, ze velku rolu zohrava typ pokozky, no a samotny rast, sila chlpokov, co zial clovek neovplyvni. NIKDY som nemala peknu hladku pokozku, mozno cca. 3-4 hod. po oholeni resp. max nejaky tyzden po epilaci, potom uz zacinam "pichat" a je to vidno 😔.
@leniz to nie je laserový a kúp si poriahny,mne pomohol,za štyri týždne som mala skoro všetky chlpy preč