Kúpa laserového epilátora, ktorý mi odstránil akurát tak trpezlivosť a chĺpky zostali

leniz
24. nov 2024

Ahojte ženy, kúpila som si laserový epilator beauty relax br 1400 IPL premium. Skúsila som to na pár týždňov ako písali v návode ale nepomohlo nič mi to neodstránilo. Som bledá, chĺpky tmavšie, neviem naozaj na aký typ pleti by to pomohlo. Ak s tým máte skúsenosti tak poraďte, ja to aj darujem len mi to tu zavadzia.

minenkak
24. nov 2024

@leniz to nie je laserový a kúp si poriahny,mne pomohol,za štyri týždne som mala skoro všetky chlpy preč

leniz
autor
24. nov 2024

@minenkak tak aký to je? načo to je? čo mám s ním robiť? mne je ľúto to len tak hodiť do koša ak by to niekomu pomohlo tak darujem, ale neviem komu by to mohlo pomôcť.

minenkak
24. nov 2024

@leniz to naozaj chceš darovať niečo čo nefunguje,výhod to.A pozri na internete čo je ipl

sandy315
24. nov 2024

@leniz a nedá sa vrátiť do obchodu?

leniz
autor
24. nov 2024

@sandy315 nie, už neviem

sandy315
24. nov 2024

@leniz ja mam taky obyčajný, už asi pred 2 rokmi kúpený, a som s nim spokojná, rastie mi menej chĺpkov, sú riedšie

zuzakava
24. nov 2024

Ahoj, ja mám Philips Lumea a som spokojná, na nohách mi už na niektorých miestach chĺpky nerastú.

biba_18
24. nov 2024

čo znamená že si bledá a chlpky tmavšie? hlavne tie chlpky ma zaujímajú…

leniz
autor
24. nov 2024

@biba_18 mám bielu pleť ale chĺpky sú normálne tmavé

minenkak
24. nov 2024

@leniz inak a ako dlho si to skúšala

stanulienkat
24. nov 2024

Reklamovat sa neda? Aka znacka? Skus pozicat kamaratke s tmavsimi chlpkami, ci to jej pomoze.

leniz
autor
24. nov 2024

@minenkak tak ako bolo v návode asi 5 týždňov, nemala som na to nervy

minenkak
24. nov 2024

@leniz a vieš ,že šesť týždňov trvá fasa rastu chĺpkov takže,si len netrpezliva alebo chlpy trhaj keď začnú rásť oblikaj a pôjde to rýchlejšie

simca115
24. nov 2024

@leniz ja mám philips lumea ipl ale stal cca do 400€ . Až po 5 použití každé použitie je cca 2 týždne medzi tým až teraz vidím že na stehnách takmer nerastu chlpy . Ale ostatné časti sú také že rastu síce ale s dosť medzerami. Na takéto veci bohužiaľ trpezlivosť treba lebo je to na dlhšie

leniz
autor
24. nov 2024

@minenkak ja na to blikanie už nemám náladu, navyše mám epi a nerobí mi to dobre, ja by som to chcela niekam niekomu darovať ale neviem kam sa darujú takéto veci

oceanahory
24. nov 2024

@leniz Sice netusim, aky je presne ten pristroj, ktory mas doma, ale ani ipl epilator naozaj uplne nezabera kazdemu. Viem to z vlastnej skusenosti, mala som Philips Lumeu, sice chlpy boli rendsie, menej vyrazne, aj tak mi vyrastali po cca. 3 dnoch, takze som si ich musela vzdy doholit 🤷. Chodila som nasledne aj ku kozmeticke, ktora pracovala s este premakanejsim strojom...efekt nebol pre mna rovnako vobec postacujuci a boli to pre mna iba vyhodene peniaze, nehovoriac o tom, ze mam citlivu pokozku, takze to vobec nebolo ani prijemne. U mna aj samotna epilacia ochlpenia vydrzi pekne tak naozaj tyzden, potom mi zacnu chlpy rast a uz vidno nepekne cierne bodky na mojej extremne bledej pokozke, ktore neopali poriadne ani solarko (max spali 🫤) 🤷.
Myslim, ze velku rolu zohrava typ pokozky, no a samotny rast, sila chlpokov, co zial clovek neovplyvni. NIKDY som nemala peknu hladku pokozku, mozno cca. 3-4 hod. po oholeni resp. max nejaky tyzden po epilaci, potom uz zacinam "pichat" a je to vidno 😔.

aneta38
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liz_lemon
24. nov 2024

@leniz nemas doma laser, ale len IPL, to je rozdiel