Ahojte poraďte ktorá kulma je fajn na také veľké vlny. Pozerala som túto, a čítala som recenzie že vlasy s touto kulmou vydržia nakulmovane nespadnu a nevyrovnajú sa ako pri iných.
Alebo s akou kulmou máte dobré skúsenosti? Keď si robím vlny so žehličkou vlasy mi hneď spadnú.
Ďakujem
Zalezi od typu vlasov. Ja som skusila rozne kulmy, kulmofeny, aj samonavijacie kulmy, aj pracu kadernicky (pred plesom) a vsetko jedno. Do dvoch hodin su prakticky vyrovnane. A ta troska jemne zvlnena, co ostane, vyzera skor ako neucesne vlasy.
@luccija áno, ja som na svadobnom účese mala ochranu pred prepálením, tužidlo a na záver zalakovala, bolo to MEGA, držalo aj s príčeskom a to ja mám nefarbené vlasy, lesklé klzké.
@bilotti na prirodzené vlny čím hrubší nadstavec tým lepšie
Čím tenší tak tým viac budú tie vlnky definované ale po rozcesaní aj tie vedia byť pekne prirodzené
Čo sa týka výdrže tak ako píšu vyššie to je vec stylingovych produktov a nie kulmy
Ochrana pred teplom, tužidlo, lak
Keď ma niekto vlasy jemne tak ani toto nepomôže a bohužiaľ vlny nedržia aj tak
Lenže tu fakt nejde o kulmu, môže stáť pokojne aj 300€, ale keď na to proste nemáš vlasy, a tie vlny ti nevydržia, tak máš smolu 🙂 Je to proste tak. Ja mám to šťastie, že keď sa natočím, tie vlny mám aj týždeň. 😀
Ja mám Remington a podľa mňa je skvelá, robí krásne vlny. Čiže si myslím, že je to aj značkou, predtým som mala obyčajnú za pár eur a veru oľutovala som to po prvom použití. 😀
ak sa da chod si vybrat do obchodu, alebo asi pozriet, tieto s nastavcami su niekdy take "rozkymacane" (plus pr eniekoho je to aj male a kratke) a isla by som do overenych znamych znaciek - kadernickych, aj kvoli tomu aby to nieco vydrzalo... inak na vydrz vln ma vplyv kvalita vlasov, ake velke pramene kulmujes, ako dlho, na aku teplotu, a co na ne potom pouzijes.. ja mam vsetky moznosti.. mam zehlicku, mam takuto kulmu a mam aj ten automaticky stroj co robi brcky a naozaj od stroja ako takeho to nezavisi.. a isla by som do overenych znamych znaciek.
Inak aj zehlicka na vlny musi byt dobra
@simca06022011 práveže že so žehličkou sa mi vyrovnajú hneď..
@bilotti no lebo ju nemas dobru :DDD plus to treba brutalne dobre vediet urobit, mne sa to napr. na celej hlave tym ani nepodair, kadernicka mi to spravi raz dva
mne ked sa prtim s brckami kulmou na tenke pramene a riadne ich spravim, to je jednak na dlho, ale vydzi mi to aj na dalsi den, nie len 8h v praci
@simca06022011 no v tej dobe bola tá žehlička draha jak sviňa :D teraz už má samozrejme nejaký ten rôčik, je značky Remington. Možno je pravda že s tým len neviem robiť preto to nedrží
celkom nerozumiem čo má spoločné s tým že vlny vydržia dlhšie kulma ... stojí 50 ečka, máš 5 nadstavcov, ja by som do toho šla ..