Ktorý šampón na mastné vlasy vám zabral?

sasa47
29. mar 2023

Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť šampón na mastné vlasy, ktorý Vám zabral? Vyskúšala som už Dixi, Head&shoulders, Hairburst, Ziaja, ale nič mi nepomohlo. Ďakujem za Vaše odporúčania.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1angelika
29. mar 2023

mne sa zdá, že celkom mi zabral Carpathia. tento https://sampony.heureka.sk/carpathia-sampon-na-...
samozrejme netreba očakávať efekt po pár umytiach..je to na dlhšie.

sasa47
autor
29. mar 2023

@1angelika ďakujem za radu, tento som tiež vyskúšala a mala som po ňom hrozné vlasy, spľasnuté a vyzerali ako mastné 🤷‍♀️

1angelika
29. mar 2023

@sasa47 hm no každému asi iné vyhovuje, mne celkom pomohol,.umývam si každý druhý deň, predtým každý lebo ten druhý deň už to bola katastrofa 🙂

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bessie12
29. mar 2023

@zuzana9415 nemalo by sa umyvat kazdy den vlasy. Ja si umyvam raz za tyzden niekedy raz za 1,5 tyzdna. Tiez sa mi mastia, ale odkedy som ich prestala umyvat castejsie, tak uz sa mi nemastia az tak.

ingridpisarova
29. mar 2023

@sasa47 jedine z lekárne Ducray stoji síce okolo 16 eur Ale hľadala som 20 rokov a jedine tento

nikpa
29. mar 2023

@bessie12 toto som skúšala a nikdy viac 🤦 hnusila som sa sama sebe. Vydržala som to asi 2 mesiace, že veď vlasy si potrebujú zvyknúť na tú zmenu ale nič. Keď som chodila do roboty tak každý deň som sa musela zmyť, teraz keď som na materskej tak pretrpim také 3 dni maximálne ale to je už na hrane.

bessie12
29. mar 2023

@nikpa kedysi som umyvala vlasy kazde 3 tyzdne. Teraz som to dala na max 1,5 tyzdna. vsetko je len o zvyku a menit to neplanujem. Mojim vlasom to vyhovuje. Umyvat si casto si neviem predstavit. Liezlo by mi strasne do penazi.

1angelika
29. mar 2023

@bessie12 a máš husté vlasy? lebo riedke keď zmastnejú to vyzerá otrasne, ja by som tak z domu nevyšla ako zmoknutá myš

bessie12
29. mar 2023

@1angelika nemam riedke vlasy. Skor taky priemer.

1angelika
29. mar 2023

@bessie12 tak potom ok, je len dobre ak to vydržíš až 1,5 týždňa. len som tým chcela povedať, že kto má riedke to je nereálne tak dlho si neumyť..

bessie12
29. mar 2023

@1angelika tak to je jasne. Kedze ja mam velmi dlhe vlasy, tak u mna nepripada do uvahy umyvat castejsie 😅

stanislavicenka
29. mar 2023

@sasa47 ja som prestala pouzivat vsetky tieto komercne znacky, a kupujem iba the sampuchy prirodne. Vlasy si umyvam maximalne 2x za tyzdnen, standardne 1x tyzdenne, a su stale pekne. Najhorsie jevl vlasy umyvat kazdy den, a este aj sa nedavas casto strihat, takze mas poskodene vlasy, co je tiez zataz

gondyo
29. mar 2023

@stanislavicenka ja presne to isté, tuhé šampóny prírodné,nemám mastné vlasy,sú krásne lesklé..max 2 x do týždňa umyjem,väčsinou 1x

trema
29. mar 2023

Zihlavovy ponio tuhy sampon

martinka13
29. mar 2023

Tierra verde. Prvý, ktorý ozaj funguje

patka06
29. mar 2023

Dixi čajovníkový úplná TOPKA

markaterka
29. mar 2023

@patka06 ja napríklad dixi čajovníkovy neodporúčam. Ja som mala pocit ňom hrozné vlasy.
@sasa47 fakt musíš len skúšať, čo vyhovuje jednému to druhému nemusí.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bessie12
29. mar 2023

@zuzana9415 čím častejšie umývaš, tak tým je to horšie. Umyvala som kedysi denne, ale teraz si neviem vôbec predstaviť.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bessie12
29. mar 2023

@zuzana9415 tak jasne, ze ked casto umyvas, tak ich máš rýchlejšie mastné.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bessie12
29. mar 2023

@zuzana9415 a neskúšala si predlžovať intervaly medzi umytim vlasov??
Ano každý má iný typ vlasov, to je pravda. Momentálne u mňa je to už týždeň od posledného umytia.

simca06022011
29. mar 2023

ani jeden z tychto, klorane napr. zihlavovy, k tomu ak treba je aj perfektny suchy sampon, ja som si velmi pomohla tymto, presla som postune z umyvania kazdy den na teraz kazdy 3.m cize vyjde to 2-3x tyzdenne. Tiez som mala reci a reci o tom ako sa to neda, ekdze som si xy rokov umyvala vlasy denne.
Dobre su aj volume sampony napr. aussiee, alebo dcere som kupila obycajny elseve a nejaky essencial nieco a oba su dobre. A niekde spominali aj od biodermy sampon, tie som este neskusala... na mastne vlasy.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bessie12
29. mar 2023

@zuzana9415 aha, tak keď máš také problémy, tak potom to je iné.

saxana000
29. mar 2023

Presla som uplne na Dixi brezovy cajovnikovy a lopuchovy.vysledok nebol hned ale o cca pol roka a vidim rozdiel .vlasy uz neumyvam kazdy den ale kazdy cca treti za mna obrovsky uspech..