Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť šampón na mastné vlasy, ktorý Vám zabral? Vyskúšala som už Dixi, Head&shoulders, Hairburst, Ziaja, ale nič mi nepomohlo. Ďakujem za Vaše odporúčania.
mne sa zdá, že celkom mi zabral Carpathia. tento https://sampony.heureka.sk/carpathia-sampon-na-...
samozrejme netreba očakávať efekt po pár umytiach..je to na dlhšie.
@zuzana9415 nemalo by sa umyvat kazdy den vlasy. Ja si umyvam raz za tyzden niekedy raz za 1,5 tyzdna. Tiez sa mi mastia, ale odkedy som ich prestala umyvat castejsie, tak uz sa mi nemastia az tak.
@sasa47 jedine z lekárne Ducray stoji síce okolo 16 eur Ale hľadala som 20 rokov a jedine tento
@bessie12 toto som skúšala a nikdy viac 🤦 hnusila som sa sama sebe. Vydržala som to asi 2 mesiace, že veď vlasy si potrebujú zvyknúť na tú zmenu ale nič. Keď som chodila do roboty tak každý deň som sa musela zmyť, teraz keď som na materskej tak pretrpim také 3 dni maximálne ale to je už na hrane.
@sasa47 ja som prestala pouzivat vsetky tieto komercne znacky, a kupujem iba the sampuchy prirodne. Vlasy si umyvam maximalne 2x za tyzdnen, standardne 1x tyzdenne, a su stale pekne. Najhorsie jevl vlasy umyvat kazdy den, a este aj sa nedavas casto strihat, takze mas poskodene vlasy, co je tiez zataz
@stanislavicenka ja presne to isté, tuhé šampóny prírodné,nemám mastné vlasy,sú krásne lesklé..max 2 x do týždňa umyjem,väčsinou 1x
Zihlavovy ponio tuhy sampon
Tierra verde. Prvý, ktorý ozaj funguje
Dixi čajovníkový úplná TOPKA
@zuzana9415 čím častejšie umývaš, tak tým je to horšie. Umyvala som kedysi denne, ale teraz si neviem vôbec predstaviť.
@zuzana9415 tak jasne, ze ked casto umyvas, tak ich máš rýchlejšie mastné.
@zuzana9415 a neskúšala si predlžovať intervaly medzi umytim vlasov??
Ano každý má iný typ vlasov, to je pravda. Momentálne u mňa je to už týždeň od posledného umytia.
ani jeden z tychto, klorane napr. zihlavovy, k tomu ak treba je aj perfektny suchy sampon, ja som si velmi pomohla tymto, presla som postune z umyvania kazdy den na teraz kazdy 3.m cize vyjde to 2-3x tyzdenne. Tiez som mala reci a reci o tom ako sa to neda, ekdze som si xy rokov umyvala vlasy denne.
Dobre su aj volume sampony napr. aussiee, alebo dcere som kupila obycajny elseve a nejaky essencial nieco a oba su dobre. A niekde spominali aj od biodermy sampon, tie som este neskusala... na mastne vlasy.
@zuzana9415 aha, tak keď máš také problémy, tak potom to je iné.
Presla som uplne na Dixi brezovy cajovnikovy a lopuchovy.vysledok nebol hned ale o cca pol roka a vidim rozdiel .vlasy uz neumyvam kazdy den ale kazdy cca treti za mna obrovsky uspech..