Ktorý parfém mi vydrží?

16. sep 2023

Ahojte, vsimam si ze na mne ziaden parfem nedrzi - a to mam originaly z Douglasu, tazke vone ako Poison Dior, mam aj Chanel ,YSL.. no nic na mne nedrzi! Moze to byt v pokozke ?? Ze proste sa na nej neudrzi vona? Kolegynu vzdy citim, a na nej vsetko super drzi. Na sebe nie, ale ani ini ludia na mne nic necitia, Vyslovene aj ked mam novu vonavku tak musi kolegyna uplne blizkommi prist ku krku aby ju citila.. Moze byt ze mam prilis suchu kozu? Skusala som aj sa osprchovat v sprchovom geli od tej istej vone, potom dat telovy krem a tak strieknut vonavku, aj tak nedrzi.. Ked dam na oblecenie, drzi to ale len chvilu.. Je mozne ze aj nemam dobry vyber voni.. Skuste poradit nieco fakt trvacne :(

gejb
16. sep 2023

Mne najdlhšie drzi parfém vo vlasoch, tam ho cítim aj na druhý deň. Skúšala si?

valeria_h
16. sep 2023

Ja si parfém dávam na oblečenie.

yalla966
16. sep 2023

Bacarat si neskusala?

janka2000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slavomira236
16. sep 2023

Parfem sa dava na telo

modrykolibrik
16. sep 2023

@janka2000 ten je uzasny mam ho velmi rada len he drahy

bublinka1426
16. sep 2023

@yalla966 on je megaaaaaaa drahy ale mega vydrzi, ja ho nemam, kamoska ma.

autor
16. sep 2023

@yalla966 Ten mi nevonia

autor
16. sep 2023

@janka2000 chloe chloe original edp?

autor
16. sep 2023

@slavomira236 No ved pisem ze ked si ho dam na telo tak nic necitit

nekonecna_katastrofa
16. sep 2023

Ja si myslím, že to môže byť aj PH pokožky. Mne už viacerí ľudia povedali, že voniam a pýtali sa na voňavku. Boli to rôzne vône ani nie drahé, dokonca aj obyčajná Avon. 2 kolegyne si ju kúpili a neboli spokojné, že to necítiť ako zo mňa. Inak už roky používam Moschino (a kupujem na Notine, ktoré mnohí hania) a hlavne muži mi ju chvália. Ja sa sama necítim, jedine oblečenie keď si večer vyzliekam. Ale druhí áno 🤷‍♀️

janka2000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nada847
18. sep 2023

@slavomira236 ano - s tymto, co si pisala suhlasim a co ja mam skusenost, tak treba parfum dat na pulzujuce miesta, tam kde si vies pulz odsledovat, on potom sa tak pekne, postupne uvolnuje pocas celeho dna, aspon mne sa to osvedcilo 🙂

puertorico
18. sep 2023

Ja si tiež myslím že je to o pokožke. Ale môže byť že ty sa necítiš a ostatní vôňu na tebe cítia.
A Bacarat mám aj ja, ale napodobeninu . z Parfen. Originál ani neviem ako vonia, túto vôňu mala kolegyňa a mne sa veľmi páčila. Ostatní vravia že to je rovnaké . A tiež vydrží dva týždne 😅

nada847
18. sep 2023

@puertorico takto by to ale aj malo byt, ze my vonu necitime, ale ludia okolo nas ano 😉

autor
18. sep 2023

@nada847 no len u mna ani ti ludia okolo mna ju necitia :(

evita11223
19. sep 2023

na ake miesta si parfum davas? a ake vonavky? parfum ci toaletnu vodu? 🙂

bublinka1426
19. sep 2023

bacarat je mega. odporucam dlho vydrzi

nisa1980
23. sep 2023

Skúste Givenchy L interdit EDP, EDT. Luxusné dlhotrvajúce vône.Výdrž neskutočná. Lancôme idole Aura, tú chvália všetci predavači kamkoľvek dôjdem. Dkny Be delicious moja stálica. Kenzo, ktorákoľvek Flower by.... Jean Paul Gaultier Pôvodný scandal. Výrazná sladká medová vôňa. Tom Ford, ktorákoľvek Cherry. Len cena je strašidelná. Ale tak vydrží mi aj dva roky. Pretože každý deň mám iný parfém. Armani Acqua tá v žltom flakone, teraz má nenápadne ako sa volá. Výrazná silná vôňa.Ak by sa vám podarilo zohnať Ellie Saab In White. Guerlainy tie čo majú šaty na flakonoch,

nada847
10. okt 2023

skus zmenit miesta kam si ju davas, ako som pisala je dobre si ju davat na pulzujuce miesta, kedysi som si davala aj na oblecenie, ale potom na Notine som nasla jeden clanok, kde sa pisalo o tom, ze ako je vhodne si parfum davat aby vydrzal a je to fakt 🙂