Ktorý make up odporúčate?

dianka3
11. jan 2024

Prosím vás dievčatá neviem ktorý je lepší ak máte skúsenosti poraďte ktorý je lepší, ďakujem

kim_possible
11. jan 2024

@dianka3 Catrice mne osobne je lepší 🤷‍♀️

dianka3
autor
11. jan 2024

@kim_possible áno a aj vydrží dlho ,ja som ani svoj odtieň nenasla v drogérii a cez net si netrúfam objednať

kim_possible
11. jan 2024

@dianka3 tak ale odtieň by nemal byť problém lebo dá sa to s konturaciou alebo korektorom zjednotiť

dianka3
autor
12. jan 2024

@kim_possible lenže ja ani korektor nepoužívam 😁 len chytro makeup a na to púder vôbec to neviem tak ako tie baby na videách 🙈

kim_possible
12. jan 2024

@dianka3 chápem tak treba skúšať ďalej 😅🤷‍♀️

dianka3
autor
12. jan 2024

@kim_possible 😁 ale rozmýšľam nad tým že už začnem aj ja lenže sa bojím ze potom riadnu omietku mať na tvári a 😄 pamätám ako mi kedysi kozmetička vravela že konektor jedine až keď budú kruhy pod očami vraj nánosov toľko spôsobuje vrásky

margitka36526
12. jan 2024

Zamňa určite catrice používam už pár rokov a nemenila by som🙂

doris11
12. jan 2024

@dianka3 za mna catrice. A korektor je super vec 😀 ja vacsinou ani makeup nepoužívam ale korektor denno denne 😀 pod oci, na nejake nedokonalosti a hotovo 😀

dianka3
autor
12. jan 2024

@margitka36526 aj odtieň si si našla správny k pleti? Ja som ešte uvažovala nad týmto makeupom ale nevýhoda je že nemá žiadny aplikátor ani pumpičku čiže na to aký dráhy je nepraktický

dianka3
autor
12. jan 2024

@doris11 a ten korektor máš svetlejší? Ináč veľmi sa mi páči ako tie baby vetšinou aziatky sa vedia krásne nalíčiť😦

doris11
12. jan 2024

@dianka3 tento mám tiez a je super. Ja si síce dávam makeup sem tam, ked mám napríklad svoje dni, hroznú pleť a potrebujem zakryť čo najviac 😀 a tento dobre drži, cely den.

doris11
12. jan 2024

@dianka3 mám dva, jeden svetlejší ten si dávam pod oci, alebo okolo nosa, kde mám začervenanie. A jeden mám tmavší a ten si dávam napríklad na líce ak tam mám nejake akné 🙂 za mna je super od essence camouflage, catrice true skin, alebo maybelline instant anti age. Ten posledny je troska drahší oproti tým dvom ale je asi najlepší. Nezalieza do vrasok, pekne kryje.😀

dianka3
autor
12. jan 2024

@doris11 ono má aj obrovský výber odtieňov lenže problém je ktorý by bol pre mňa? Keďže tento makeup nezoženieš v obchodoch a tak nemám ako vyskúšať dokonca áno vzorky som na nete nenašla 🤷‍♀️

doris11
12. jan 2024

@dianka3 no to je ťažké, ja som ho objednavala ale vedela som aký odtieň, lebo kamarátka ho mala tiež, a jej odtieň mi pasoval 😀 ale myslím že v douglase sa dá vyskúšať, ak máš možnosť.

gejb
12. jan 2024

@dianka3 mam tento Estee Lauder a aj Catrice. Používam na striedačku len aby som to minula... Catrice je o dosť lepší aj lepšie kryje. Púder uz na to netreba... Estee by som už nekúpila ani keby bol lacný.

dianka3
autor
12. jan 2024

@gejb čiže si nespokojná? A pritom ten Estee tak chvália dokonca podľa testu sa práve on umiestnil na prvé miesto a catrice na druhom

gejb
12. jan 2024

@dianka3 ano viem ze je medzi top preto som čakala asi zázraky. Nie je zlý, ale mala som aj lepšie. Na suchu pleť nie je vhodný vôbec, mne celkovo nesadol. Tak keď tak odporúčam najprv tester alebo kúpiť minibalenie.

dianka3
autor
12. jan 2024

@gejb no ved tester som nenašla ale ten dermacol infinity co som dávala foto tiež vraj je super ale len vari 3 či 4 odtiene

lorin29
13. jan 2024

@dianka3 ja už by som estee nekúpila... Hrôza.. To je už fakt lepší catrice.. Alebo fit me

valise
13. jan 2024

Catrice je super, perfektne kryje. Vzdy mam 2-3 odtiene a miesam ich podla potreby, staci naniest tensiu vrstvu a na vyrazky alebo fliaciky navrstvit.

timi790
13. jan 2024

@dianka3 catris je super,aj ja som ho používala dlhý čas, ale potom som objavila tento a som s nim maximalne spokojná 🙂 dlho vydrzi,super kryje,hydratuje pokožku a dobre sa nanáša! Za mňa jednoznačne ten

dianka3
autor
14. jan 2024

@timi790 ten som mala kedysi dávno cca 9 rokov do zadu ale už si nespomínam ci som bola spokojná 🤔 ale viem ze raz som mala ten z avonu a bola som ale odtieň si už nepamätám ,

dianka3
autor
14. jan 2024

@timi790 tento

dianka3
autor
14. jan 2024

@lorin29 čiže estee je nanič? A to som si ho už chcela kúpiť a čo zlé je na ňom ak sa môžem opýtať?

zarrinka
14. jan 2024

@dianka3 Estee Lauder je výborný make up. Používa ho dcéra a je max spoko. Ja mám dior forever a tiež super. Len treba vybrať vhodný typ a odtieň. Za mňa je Catrice des. Kedysi veľmi dávno som ho skúšala a nenormálne sa otláčal. Všetko som mala od make upu. Je hutný a pleť zaťažuje. Neviem aký máš rozpočet, ale skús ísť napr do Douglas a tam ti super poradia.

dianka3
autor
14. jan 2024

@valise ináč ten catrice som si šla pozrieť do dm že si vyskúšam vzorky a zmenila som názor keď som videla 2 veci : mali 5 odtieňov na výber a z toho 2 testery tam ani neboli a oni boli úplne na spodku v regály že si musíš čupnúť a všetky boli zaprášené jak keby tam už dlhú dobu nik ani len nechytil a aj na pohľad ta konzistencia v nich vyzeralo to ako by už boli po záruke 🙈 jedine tieto hneď vedľa nič iný typ tej istej značky a ten bol v pohode ako nový, s toho som si pomyslela že ho asi moc nakupujú ľudia keď aj tak vyzerá

dianka3
autor
14. jan 2024

@zarrinka Lenže u nás ani Douglas nemáme ani neviem kde najbližšie je ,ja bývam v MT, na internete nájdem kopec len čo z toho keď ani len vzorky si nemôžem objednať. Je to des že sa nepredávajú aj vzorky aby si človek mohol vybrať a nie kúpiť len tak od oka tipnúť si a potom zistiť že úplne si netrafila a čo potom s celou fľaštičkou😵‍💫

seahorse27
14. jan 2024

K tomu Estee Lauder make-upu vies dokupit pumpicku priamo na Notine, stoji okolo 5€. Je to dobry make-up, trvacny a ak to neprezenies s mnozstvom, vie vyzerat celkom prirodzene na pleti. Odporucam nanasat ho vlhkou hubkou. Nie kazdemu vsak sadne, urcite nie je vhodny na suchu plet. Normalna, zmiesana, mastna v pohode. S ostatnymi make-upmi, co tu boli spomenute, nemam skusenost.

zarrinka
14. jan 2024

@dianka3 tak to chápem, make up sa nedá kúpiť podľa obrázku z netu. A Fann nemáš nablízku? Majú tiež celkom ok výber aj keď nie vsade

ivanka12311
22. jan 2024

Za mňa ani jeden 🙄s Catrice nemám dobrú skúsenosť, zamieša do pórov mapuje.
Najlepšie čo mám vyskúšané Rimmel 25h a L'Oréal true match