Ktorá ružová farba na vlasy je tá správna?

29. mar 2023

Viete mi prosím poradiť dobrú ružovú farbu z drogérie ? Takýto bledý odtieň, nechcem tmavšiu. Možno mi to ani nechytí ale chcem vyskúšať (splniť si detský sen) 🙂

dadka128
29. mar 2023

Aku farbu mas vlasov ? Podla mňa loreal je dobra značka

gejb
29. mar 2023

Ak máš svoje úplne svetle/biele/blond tak ti to chytí a loreal je OK.

autor
29. mar 2023

Momentálne mám takéto, myslím, že to treba zosvetliť. Je to taký špinavý blond

autor
29. mar 2023

Ale tiež neviem ako skoro to potom môžem farbiť. Keď si zosvetlim vlasy a týždeň na to tam šupnem tu ružovú, nespali mi ich to?

gejb
29. mar 2023

Je to jedno, kaderničky to tiež robia na jedno posedenie 😉

zobaka
29. mar 2023

Colorista chytá veľmi dobre, ja som mala tmavú ružovú a bolo to celkom besne, možno by ti chytila aj na tvoju aktuálnu farbu, ale skôr chytí na melirovane vlasy

autor
29. mar 2023

@zobaka a ako dlho ti vydržala sýta tá farba prosím?

zobaka
29. mar 2023

celkom dlho, nepamatam uz, ale urcite okolo mesiaca a pol - dva

kitycat
29. mar 2023

Tie farby sa celkom rychlo vymyvaju. Zo svetlych este rychlejsie.

Ja by som ti odporucila nafarbit si nejaku sekciu, pramen za uchom, alebo spodok a uvidis ako cgyti... Urcite si sama neodfarbuj.

Podla mna ti chyti pekbe aj tak na tmavsie 😉

autor
29. mar 2023

@kitycat a keď otvorím farbu, nemusím ju spotrebovať hneď?? Resp. Dá sa nafarbit prameň, zavrieť a na druhý deň napr. Pokračovať ?

nika_val
29. mar 2023

Takže autorka
Najskor treba vlasy poriadne zosvetliť.. toto čo aktuálne máš asi aj 2krát zosvetliť.. aby ti chytila takto pekne pastelová farba treba mať čo najbelší podklad.
Medzi jednotlivými zosvetleniami pauza aspoň mesiac.
Keď dosiahneš dobry podklad môžeš na to hneď šupnúť tú ružovú..
Tieto bledé farby sa budu velmi velmi rychlo vymývať, odporúčam kupiť nejake farbiace masky (to v drogerke nenajdeš) a tým dotonovavať medzi jednotlivými farbeniami. 🙂
K tomu či môžeš takuto farbu otvoriť a použiť na viac krát tak ano môžeš..
Zamiešaš si len také množstvo kolko chceš minúť..

kitycat
30. mar 2023

To by som neriskovala, radsej kup potom novu a ak to nahodou skusis, tak si stopni cas ako dlho to nechas posobit.

Zosvetlovanie by ti hrozne znicilo vlasy