Ktorá farba vydrží na zničených vlasoch?

14. aug 2024

Dobry den, chcela by som poradiť ohladne farby na vlasy. Mam dosť zničene vlasy a teda žiadna farba mi na nich nevydrži, vždy sa mi po prvom raze vymyje 😏😏 poradite nejaku farbu, ktorá naozaj vydrží aj na takych vlasoch?

matullienka
14. aug 2024

No neviem, skôr by som sa zverila do rúk kaderníčky a riešila zničené vlasy ako ich znova farbila doma.

silwii
14. aug 2024

Ked mas vlasy znicene, tak by som na ne nedavala farbu z drogerie, nemusi to absolutne pomoct. Ozaj je lepsie riesit to u kadernicky. Nemusis pravidelne, jasne, ze to ide do penazi, ale aspon ten prvy raz, nech ti da vlasy dokopy.

30katrusa40
14. aug 2024

A čo tak sa vykašľať na farbenie aby si vlasy oddýchli. Dať ostrihať a čakať pokiaľ dorastu. Poriešiť vitamíny a masky na vlasy aby sa dali dokopy ale načo zase farbiť ?

nika_val
14. aug 2024

Z čoho máš zničené vlasy? Z odfarbovania na blond ?
Keď sa ti rýchlo vymyva farba znamená to že máš vlasy vysoko porézne takže nie len farba ale aj starostlivosť sa ti z nich vymyva rýchlejšie..na to treba najskôr dať vlasy doporiadku
Prípadne vieš si dopomahat farbiacami maskami medzi jednotlivými farbeniami ale pozor tie len stmavuju (takže bledsie vlasy ti nespravia)

ninah1486
14. aug 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

mne na mojich vlasoch krasne drzi rastlinna farba od khadi, ta ma krasne syty odtien