Ahojte. Je tu niekto kto si farby doma vlasy na červeno? Ak áno akú farbu si kupujete? Ďakujem
Ja som bola spokojna so Syoss 🙂 nezafarbi pokozku a oblecenie uz vobec 😅 😇
Používam Loreal Preference, odtieň Budapest. Pri umývaní vlasov sa vymyva, ale inak nefarbí oblečenie.
Môže byť, že máš taký typ vlasu, ktorý nezatvorí farbu vo vlase. Čo ti odporučil kaderník?
Inak ja som mala celkom problém nájsť dobrú červenú farbu v drogérii. Olejové garnierky mi povedala kaderníčka, nech sa im vyhýbam, pretože nie sú dobré. A keďže som sa predtým tiež farbila Loreal Preference, ale iným odtieňom, zostala som pri nej.
@domini404 neviem ci to pises mne. Kadernicka povedala ze cervene farby sa vymyvaju, ze je to najhorsia farva co sa tyka nejakej ziarivosti a trvacnosti. Ale tak bola som u kadernicky (u dvoch roznych) sa farbit celkovo dvakrat. Kedze sa vymyvali a farbili aj tie (aj ked menej) hodila som na to bobek a farbila sa doma. Teraz som sa po 12r na cervenu vykaslala a to je takaaaaaa sloboda😀 konecne nemusim riesit cerveny krk ked sa spotim ani limce na bielych satach😀
@really8 áno tebe som pisala, prepáč, že som ťa neoznačila 😀 ja som mala asi 5 rokov v mladosti červenú farbu, z nej som išla do blond, čiernej, hnedej, striedam to statočne 😀 ale nikdy som nemala taký problém, ako ty popisuješ, našťastie 😀 vrátila som sa k červenej hádam po 10 rokoch, z popolavej hnedej, ale prvé dve razy som to nechala na kaderníčku. Potom som pokračovala s farbením doma. Na akú farbu si prešla po červenej?
@domini404 do svojej. Isla som ku skvelej kadernicke, stahovala mi to pocas dvoch sedeni, stalo ma to asi 300e ale nelutujem. Mam svoje, krasne trafila odtien a na konce a pramienky mi dala velmi velmi jemny balyage. Ja som hlavne rada ze nemusim stale riesit vlasy. Cervenu som riesila kazdych 6-8t. Terat mam pokoj
Ak si si istá, že nechceš menit farbu dlhšie, tak by som šla aj do červenej Henny. Vydrží o trochu dlhsie a je to aj zdravé pre vlasy.
@tereza888 farbila som si asi 10 rokov. Kazda jedna sa zmyvala a farbila oblecenie.
Pouzivala som najviac loreal preferance