Ahojte, je tu niekto, kto chodi na gelove nechty 2x mesacne?
Manzelka to iste. Nevadilo mi to vobec... 🙂
ja chodim ale len na pedikuru lebo na rukach mi to vadi 🙂
@lakebabe ktorý lak bez lampy odporúčam čo vydrží aspoň 7 dní+topcoat?
@marcellka32 to netuším ja si robím s led lampou gellak
Aj ja chodim kazde 2 tyzdne. Rychlo rastu a nepaci sa mi,ked su odrastene. Vyzera to otrasne.
ja by som mala chodiť každé 2, ale chodím tak na tretí týždeň, i keď je pravda, že tie nechty sú vtedy už zleee.. tiež mi rýchlo rastú. ale proste zladiť to tak, aby mi muž mohol strážiť deti, neviem to skôr. 🙈
Ja každé 3 tiež ale posledný týždeň je hrozne vydržať . Skôr sa mi nedá koli práci
A neposkodilo vam to moc vase vlastne nechty?
to je úplne jedno, ako často chodíš. V momente, keď si dáš geláče dole, máš svoje vlastné oslabené. Vlastné nechty oslabuje či už gél, akryl, lepené umelé nechty či gel lak. Čiže je na tebe, či to chceš na chvíľu a potom nosiť vlastné, v tomto prípade by som zvolila gel lak alebo lepené umelé nechty a potom svoje vlastné ošetrovala, aby sa zase spevnili.
Ja napríkald svoje vlastné nechty neznášam, od malička ich mám v hroznej kvalite slabé ako papier, štiepali sa. Takže mne geláče vyhovujú a vždy keď som bola v situácii si ich dať dole, som bola nešťastná 😀
Ja chodím každé 4 týždne, ale už som mala aj 5 t. Prežila som v pohode.
Ja som chodila každé dva týždne, teraz si robím sama a tiež každé dva to vychádza mne veľmi rýchlo rastu aj nechty aj mihalnice