Kruhy pod očami u 16-ročnej

25. júl 2024

Dobrý deň.
Ja by som chcela poprosiť o radu ešte som sa nikdy nemalovala hoc mám 16 ale mám hrozne kruhy pod očami ktoré by som potrebovala zakryť no nevyznám sa v tom.
Napíše mi niekto prosím že ako? Aký korektor aký puder na fixovanie toho celého a všetko proste.
Som tmavý typ čiže aj to prosím že aké čísla alebo niečo lebo neviem vôbec.
Ďakujem

iivancova
25. júl 2024

Neviem ti poradiť konkrétne produkty, ale asi by som zbehla napr do DM a skúsila tie testery, čo ti sadne. A mne na moje kruhy veľmi pomáha najskôr si nakrémovať tvár, aj časť pod očami kde sú kruhy a potom až dať korektor. Ja mám napríklad tento, pošlem link, ale nemusí ti sadnúť farebne, ani konzistentne.

iivancova
25. júl 2024

A je to rozjasňovač ako pozerám 😀

Práve objavené v dm: Rozjasňovač pod oči Instant Awake - 010, 4,2 g (https://mojadm.sk/catrice-rozjasnovac-pod-oci-i...)

autor
25. júl 2024

@iivancova toto je korektor či ten spomínaný krém?

lindous
25. júl 2024

Popozeraj si nejaké tutorialy na YT, že ako na to... konkrétne produkty je ťažké radiť, každý má iný typ pleti a môže mu sadnúť niečo iné, poradiť správny odtieň je úplne nemožné, to treba poskúšať... ja používam na nedokonalosti a teda aj nejaké tie kruhy pod očami korektor liquid camouflage od catrice... na rozjasňovač vyššie som videla veľa super recenzií, na mňa je moc ružový a ten druhý odtieň zas moc tmavý, to fakt musíš skúsiť... a úplne ideálne je im predchádzať, dostatok spánku, vody, pozrieť aj dobrý očný krém a ak sú naozaj výrazné a nie je to len únava, treba vylúčiť aj zdravotné príčiny, môže to byť napríklad nízkou hladinou železa...

emmli
25. júl 2024

mam tiež velke kruhy pod očami a vyskušala som už veľa makeupov a korektorov a nič mi nepomohlo tak som sa zmierila s tym že to proste zakryť nejde

ivangeline
25. júl 2024

Vraj vedia byt aj z dehydratácie.

iivancova
25. júl 2024

Korektor

dismonika
26. júl 2024

ahoj, a nie si anemická? Ja mám tiež kvôli nedostatku železa kruhy pod očami. Raz je to lepšie inokedy horšie