Krikľavé červené vlasy

27. okt 2024

Ktorá červená farba sa dá bežne kúpiť v drogerke a je naozaj krásne výrazná a čosi vydrží? Či si mám radšej zohnať nejaké originál kadernícke farby a peroxid? Ako to riešite vy, ktoré sa chcete farbiť samé?

koniarova
27. okt 2024

Ja ti poradím tento nápad vyhodiť z hlavy. 😂😂Ale to asi nechceš počuť. Nič hroznejšie ako krikľavé červené vlasy na žene si neviem predstaviť. Prepáč, nedalo mi.

simca115
27. okt 2024

Kamarátka ma ohnivo červené vlasy a samozrejme vlasy stiahnuté peroxidom je samozrejmosť poprípade dlhodobo si farbiť na červeno. A na tú farbu kúpiť si tonovacie balzamy . Všelijaké sú na trhu

zuzanockamt
27. okt 2024

@koniarova Určitým typom sa to neuveriteľne hodí.

really8
27. okt 2024

Ja ti tiez odporucam vyhodit si to z hlavy. Ale pre iny dovod. Dlhe roky som nosila cervenu. Pocitaj ze vsetko bude cervene (nie len pri farbeni). Tvoje prsty prve dva tyzdne, ak budes mat svetlo nalakovane nechty kazde umyvanie vlasov ti v nich ostane, vsetky ciapky saly rolaky limce uteraky vankuse. Rozluc sa so svetlymi vecami. Spanie v hoteli s bielymi oblieckami a bielymi uterakmi? Trapas…
A to ani nehovorim ako tazko sa tato farba ztahuje z vlasov ak sa rozhodnes pre inu a ze ak chces mat peknu treba farbit tak kazdych 5t lebo sa rychlo vymyva.
K tvojej otazke je tazko povedat ktora farba. Kazdej vyhovuje iny odtien. Mne rada LIVE. Neviem uz od koho to je urcite foogle najde.

dettilv
27. okt 2024

Ja som sa farbila na krikľavo červenú a používala som farbu vitacolor. Ale ja som ich kupovala v robote😐objednať sa dajú jedine😔

koniarova
27. okt 2024

@zuzanockamt tak držím palce autorke, aby bola ten typ. 👍

miss_foxy
27. okt 2024

Dlhé roky nosím červené vlasy a ak chceš ozaj červené, odporúčam Majicontrast a oxydant 9%. Mne to spravilo oslnivú červenú, no mala som vlasy dočervena. Ale zas aj z hnedých by malo spraviť červené. Ide totiž o melirovaciu farbu a tá vlasy aj rovno vďaka miešaniu s oxydantom aj zosvetluje. Prikladám fotku ako to mne chytalo vlasy. 😊 držím palce

autor
27. okt 2024

@miss_foxy to je paradne, vdaka a píše sa tam pomer? Farby a peroxidu? Chcem to pre dceru, ma original plavé vlasy, farbi sa na cerveno, ale ta farba je taka akoby bola vymyta už keď sa nafarbí

autor
27. okt 2024

A používaš ju dlho? Neničí veľmi vlasy?

lopka1313
27. okt 2024

Ja som minule pouzila normalne farbu z drogerky. Vobec si nepamatam, ako sa volala, ale bola trvacna (rovnaka znacka mala asi aj len sampon) a mala modre pozadie. Nabuduce ju spoznam prave podla tej modrej krabicky :D Nejaka bezna znacka, aj ked krabicka stala okolo 8 eur... A vlasy su nadherne. Este stale. A to som farbila zaciatkom septembra...

Ale jasne, ze pri kazdom umyvani to vyzera, ako by som zabijala svinu vo vani, ale mna to netankuje, milujem tu cervenu 🙂

Nasla som ju: schwarzkopf live

autor
27. okt 2024

@lopka1313 ďakujem pozriem ju

miss_foxy
27. okt 2024

Áno je tam všetko v papieroch. Ja som to používala viac ako rok, len rataj s tým že sa to ozaj skôr vymyje, než by mala viac tmavšiu červenú. Ja som po cca 6-7 týždňoch bola skoro ružová na hlave, najmä v lete. Potom som u kadernícky prešla na tmavšie červené. 😊

kathhii
28. okt 2024

@zuzanockamt hodí, ale ak nemá oči ako drahokamy a vhodný tón pleti, tak bude vyzerať veľmi umelo... Otázkou je prečo chce práve takú farbu, cíti sa ako sivá myš ( toto je potom otázka nosenia nesprávnych farieb), alebo má takú extravagantnú osobnosť 😀
Ak má potrebu sa zvýrazniť , experimentovať môže do toho ísť, zistí či jej to ide alebo nie... Ja nosím takú decentnu ryšavú a veru vymyva sa dosť a trochu musím dávať pozor aj na tie biele obliečky čerstvo po farbení...
Ja som teplý jesenný typ, ľudia čo ma nepoznajú od detstva si myslia že som naozaj ryšavá.

autor
28. okt 2024

@kathhii dcera je v tom veku, kedy potrebuje kricat svojím zjavom a pritom byť oblečená celá v čiernom😁 oči ma jak drahokamy, aj farbu pleti vhodnu, proste hodi sa jej to, len este netrafila farbu, ktora by bola kvalitna

autor
28. okt 2024

@miss_foxy vďaka, určite vyskúšame😊