Krém proti vráskam

qwesty
29. nov 2024

Ahojte, prosím vás, s ktorým krémom proti vráskam máte najlepšie skúsenosti? Ktorý ozaj funguje? Ide mi aj o to, aby na tvári neštípal. Vek - 45 rokov.
Ďakujem ❤️

mima172
29. nov 2024

@qwesty Odporúčam ísť skôr do kombinácie sérum + krém na očné okolie. Nepíšem konkrétne, MK v poslednej dobe všetko hodnotí reklamu.
Vieš čo? Veľa mojich klientiek sa akoby bojí séra a chce skúsiť krém, nikdy nepresviedčam a skúsime teda najskôr krém a výsledok? 80% z nich chce ísť časom do séra a od neho už neupustia.

jovka
29. nov 2024

@qwesty BIOTHERM
Blue Peptides Uplift Cream je za mna super , hned sa vpije , ale citis hydrataciu aj dlho po pouziti a nestipe , teda mne vyhovuje max.

melanta
29. nov 2024

Vrásky ti nezmiznú zo žiadneho krému, ale účinný krém ti pomôže proces spomaliť a zjemniť. Ja používam ráno aj večer 2 fázové čistenie pleti, ráno aj večer iné sérum (ráno hydra alebo vit C, večer retinol, niaciamid, hyaluron), a následne na sérum ráno aj večer iný krém + očný krém. Navyše cez deň von pod sérum aj spf50 (ale nie opalovák). Ak chceš skutočne vidieť dlhodobo efekt, tak je potrebné sa o pleť starať dôkladne, nestačí jeden krém. Tatiež to dôkladné čistenie je veľmi dôležité. Nie vodou. A ak používaš micerálnu vodu, tak tú vždy zmyť následne niečím ďalším. Čo sa značky týka, za mňa top Biotherm, Juvena, Lancome a Lapraire.

marcellka32
29. nov 2024

Za mňa na hydratáciu lekarenske značky: LA roche posay cicaplast, dermallergo, Bioderma atoderm sensitive eye...tieto sú na zimu top

qwesty
autor
29. nov 2024

Ďakujem ❤️