Ahojte je niaky krem proti vraskam pre ženy vo veku 79 rokov? Babka by niaky chcela a moc som toho nenašla skôr iba nad 60rokov
Nechcem byt hnusna, ale chciet riesit vrasky vo veku 79 kremom, je dost zbytocne. Akykolvek kupis a babke povies, ze je proti vraskam, bude spokojna.
Dobrý hydratačný krém: napríklad Bioderma atoderm sensitive eye, LA roche posay cicaplast baume
@mandzula a čo je zle na tom, ze 79 rocna zena chce vyzerat dobre? V nasej rodine mame dlhovekost v genoch. Moja babina ma cez 90 a tipla by si jej o 20 menej. Myslim, ze ak by sa narodila v inej dobe, tak by teraz sla na facelift.
@mandzula zbytočné???? Že sa chce 79 ročná žena páčiť? Moja mama ma 73 a môže schovať nejakú 60 do vačku, preto že sa o seba stará ;)
Tvoj komentár znie, akokeby sa už nemala 79 ročná o seba starať, má jej to byť jedno, my máme v rodine ľudí čo sú ďaleko starší a starajú sa o seba
Kup jej hociaky krem. V jej veku sa uz zazraky nebudu diat. Aj tak je to marketing. Hadam si si nemyslela, ze sa babke vyhladia vrasky.
@marcellka32 ja netvrdim, ze sa nema starat, len tolko, ze krem proti vraskam, ak sa od neho caka, ze realne pomoze, a este v 79, je tazka naivita.
@mamamasama citaj, co pisem vyssie.
@mandzula veď to je jasné, že vrásky sa už neporiesia.....len to tak vyznelo ako si napísala, že to je už jedno
@marcellka32 nie, to vobec, starat by sa mal o seba kazdy bez ohladu na vek.
Čo znamená ,,niaky,,? 🤔
@denka97 ahoj, vybrala si nakoniec niečo? Tiež chcem kúpiť mamine a neviem sa pohnúť
@denka97 Ahoj, krémy proti vráskami neexistujú, ten pojem je výplod marketingu. Babine určite porad kremík s obsahom HA alebo s ceremidmi. Plet pekne zhydratuje.