Caute neviete mi poradiť nejaky fungujúci krem na zacervenanu tvar ? Niekedy akoby od únavy alebo od stresu, alebo neviem prečo mi očeevená tvar/lica. Vďaka
@zdeno525 nemáš rosaceu? Pri prechode z tepla do zimy to nemavas? Hoci aj z vonku dnu a tak
@stellariaaquatica skôr asi zo stresu, lebo príde aj únava zrazu a návaly tepla, nemával som to, asi teraz posledné dva mesiace
@zdeno525 ak by si to maval pravidelne z alkoholu (hoci aj pivo), tak by ti telo nevedelo riadne spracovavat alkohol, to je taka alergia. Ked ti tlak beha, moze to byt aj z neho. Ono to prichadza zrazu a necakane, vnutorny strrs zvysuje tlak velmi rychlo. Skus si zmerat ked budes taky cerveny a uvidis, ci je to tlakom. Ak ano, tak zmena zivotospravy, pohyb a eliminovat stres, aby sa ti to nezhorsilo.
mne pomohla lepsia skincare, hlavne sa kremovat,v zime ked je mraz tazky hutny krem aby sa nenarusovala dalej bariera mala som s tym velky problem a mam pocit ze sa mi to dost zlepsilo vyjdem uz aj bez makeupu von. Z tyzkych kremov odporucam cica plast od la roche
a nemas to po vypiti akehokolvek alkoholu? pripadne mas tlak v poriadku?