Krém na tvár na zimu 40+

mamatroch
25. nov 2024

Zienky, aky krem pouzivate na tvar, ked je ozaj chladno, ladovy vietor... Moja plet trpi, celkovo mam kozu citlivejsiu, no takto na jesen a v zime je to pre mna utrpenie. Skusala som po minule roky aj tie detske kremy "do zleho pocasia", ale tie su mi moc mastne, "tazke" na tvar a nemam z nich na tvari nejaky dobry pocit... este na rukach ich znesiem, ale na tvari nie...

summer23456
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marcellka32
25. nov 2024

Bioderma atoderm sensitive eye..na celú tvár, ak budem celý deň vonku, navrch dám ešte tenka vrstva vazelina

lius
25. nov 2024

ja jazdim na bicykli a jedine Indulona Atopiredu mi moju kozu vyzivi a nie som cervena

azzflo
25. nov 2024

@marcellka32 presne tento bioderma!

marcellka32
25. nov 2024

@lius áno..oni píšu že na oči, ale kľudne celá tvár

zuzka148
25. nov 2024

@mamatroch ja na zimu používam Šípkový od Dulcie. A na očné viečka mi sadol jedine z Biodermy. Lebo tie mám tiež strašne suché a citlivé.

xux
25. nov 2024

Geek & gorgeous happier barrier

mamatroch
autor
25. nov 2024

Dakujem dievcata, pozriem.

mamatroch
autor
25. nov 2024

@xux - o tej znacke som este nepocula, ale ten krem vyzera podla opisu fajnovo. A pozeram, ze ma i dobre recenzie a cena mi tiez pride ferova.

tecila
Včera o 12:42

Simpl therapy - Rich face cream.

tiezjedna
Včera o 12:49

@mamatroch ja dlhé roky používam v zime Avéne Cold Cream, jediný, ktorý mi vyhovuje

lulamx
Včera o 12:52

tiez bicyklujem denne a v minulosti som pouzivala avene cold cream. nebol zly, ale teraz mam bioderma abc derm cold cream. ten sa mi zda este lepsi, lahsi.

andymady
Včera o 21:53

@mamatroch Vela zienok nevie, ze len krem nestaci. Najma od cca 33 je vhodne pouzivat liftingove sera a casto pouzivat oleje. Po 40 je vhodna spevnujuca starostlivost a dolezita hydratacia. Mandlovy olej, sipkovy olej, olej z granatoveho jablka, ak je plet naozaj sucha, tak aj marocke zlato - arganovy olej, vzdy v bio kvalite za studena lisovane z overenych zdrojov. Aplikovat vzdy pred spanim, raz do tyzdna peeling na penovej baze, aby nevysusoval plet, takze vyzivny. Rano zas aplikovat olej, potom krem (s odstupom 2 hodin). Ak vyhovuje skor konzistencia fluid, tak napr od Weledy je skvely s granatovym jablkom. Krasne sa rozotiera a nezanechava pocit mastnoty ci lepivosti na pleti. Aj masky s Q10 a kys. hyaluronovou, s kokosovym mliekom....je potrebne pouzit, cca 1x tyzdenne. Takto plet ziska davku hydratacie a bude pruzna a vyzivena.