Zienky, aky krem pouzivate na tvar, ked je ozaj chladno, ladovy vietor... Moja plet trpi, celkovo mam kozu citlivejsiu, no takto na jesen a v zime je to pre mna utrpenie. Skusala som po minule roky aj tie detske kremy "do zleho pocasia", ale tie su mi moc mastne, "tazke" na tvar a nemam z nich na tvari nejaky dobry pocit... este na rukach ich znesiem, ale na tvari nie...
Bioderma atoderm sensitive eye..na celú tvár, ak budem celý deň vonku, navrch dám ešte tenka vrstva vazelina
ja jazdim na bicykli a jedine Indulona Atopiredu mi moju kozu vyzivi a nie som cervena
@marcellka32 presne tento bioderma!
@marcellka32 mas na mysli toto? https://www.drmax.sk/bioderma-atoderm-intensive...
@lius áno..oni píšu že na oči, ale kľudne celá tvár
Geek & gorgeous happier barrier
Dakujem dievcata, pozriem.
Simpl therapy - Rich face cream.
tiez bicyklujem denne a v minulosti som pouzivala avene cold cream. nebol zly, ale teraz mam bioderma abc derm cold cream. ten sa mi zda este lepsi, lahsi.
@mamatroch Vela zienok nevie, ze len krem nestaci. Najma od cca 33 je vhodne pouzivat liftingove sera a casto pouzivat oleje. Po 40 je vhodna spevnujuca starostlivost a dolezita hydratacia. Mandlovy olej, sipkovy olej, olej z granatoveho jablka, ak je plet naozaj sucha, tak aj marocke zlato - arganovy olej, vzdy v bio kvalite za studena lisovane z overenych zdrojov. Aplikovat vzdy pred spanim, raz do tyzdna peeling na penovej baze, aby nevysusoval plet, takze vyzivny. Rano zas aplikovat olej, potom krem (s odstupom 2 hodin). Ak vyhovuje skor konzistencia fluid, tak napr od Weledy je skvely s granatovym jablkom. Krasne sa rozotiera a nezanechava pocit mastnoty ci lepivosti na pleti. Aj masky s Q10 a kys. hyaluronovou, s kokosovym mliekom....je potrebne pouzit, cca 1x tyzdenne. Takto plet ziska davku hydratacie a bude pruzna a vyzivena.