Baby neviete poradiť nejaký krém? Mám suchú pleť a potrebujem krém aby som ju mala trochu mastnejsiu, kedysi som pouzivala marinu ale zacali ju asi zle vyrabat alebo ja neviem ale zrazu ta konzistencia bola totalne naprd a to som kupila asi 3 a kazda z nich bola zlá
@petulka2021 ziaju tú uhorkovú používam teraz ale nie je to bohviečo
Pyunkang yul
Skús oleje
excipial u lipolotion
pouzivam uz roky a je lepsi ako drahe kremy .. mama zas indulonu cely zivot 😀
Rugard krém žltý je perfektný. Kúpiš v lekárni alebo cez net
Eucerin atopi control aj na tvár aj telo.
Zaručene pomôže
Ja pouzivam mandlovy krem
Ďakujem za tipy! Baby a nejaký z dmky? Taký ktorý nemusím objednávať…do 5€
Cerave
No ja som mala strašné podráždenú vysušení pleť a ten rugard vitamínovú objednám z drmax priamo do lekárne, poštovné neplatim, mne vyhovuje tak ja kupujem veľké 100 ml balenie, napr teraz ho majú za 14 eur, to je super cena a je to najlepší krém na jeseň zimu...
Ja používam z DMky Balea nočný krém s ureou ,som veľmi spokojna
Ja používam calciovu masť, nič lepšie nepoznám a to som vyskúšala fakt asi všetko.
@laura189 to používaš na noc či aj cez deň?
@summer23456 Večer po sprche natriem celé telo , cez deň ani nie - netreba
Za.mna tiež weleda. Už pár rokov.
Mam teraz Mixa cica urea repair alebo tak nejako sa vola a je vyborny prave na suchu pokozku. Celkovo na suchu pokozku je dobre vyberat kremy s ureou.
Teraz je v akcii v teta drogerie
https://www.tetadrogerie.sk/produkty/Telove-mli...
V lete som ho kupovala v 101 drogerie v akcii
Ďakujem baby! Našla som z dm od dermacolu 🙂
Mne fakt veľmi pomohol mandľový krém od dermacolu - mám ranný aj večerný a fakt po týždni neskutočná zmena, skúsila som ich už x a tento mi najlepšie sedí
@sima1415 tento?
Skús zelenú, tá je super, ale dávaj si to len večer každý deň a uvidis po čase že sa to zlepší
myslím ziaju, uhorková je fajn to si dávam počas dňa, a zelenú večer lebo je to dosť mastné, ale super pleť je potom
Skúste na fb Carovanie s bylinkami. Ta pani vyrába kremy, ja som spokojná, mam tiež veľmi suchú pokozku
To musíš vyskúšať sama, to čo sedí inému nemusí tebe. Mne vyhovuje napríklad ziaja