Ahojte, poradte mi prosim krem na suche ruky (az praskaju). Dakujem
Flexitol
Asi aj málo piješ vody. Trošku zvýšiť príjem tekutín. A áno indulona je na to dobrá.
Neutrogena, kúpiš hocikde, ale je fakt dobrá
Červený garnier
Dexeryl chváli celé okolie.
Dobrý krémik. Weleda Univerzálny výživný krém Skin Food, 75 ml https://www.mojadm.sk/weleda-univerzalny-vyzivn...
mne pomaha vazelina, kupujem v DM
Ja som vyskúšala všetko možné, príčina je u mňa asi aj to, že umývam riad v príliš horúcej vode (taky môj zlozvyk) a často chytám horúce hrnce bez utierky. Viem, moja blbosť. Ale k veci - skúšala som milión veci a najlepšie mi pomáha mandľový olej.
@mima172 rukavice?
@onedaynick
@sanen
Viem, no hold ja som v tomto lajdák. Rukavice mám hodené vedľa drezu a aj tak si ich málokedy dám (umývačku nemáme).
Zelena olivova indulona. Vobec nie je tak mastna ako modra, a pritom hydratuje ruky dokonale. A krasne vonia.
Ja mam poskusanych milion kremov a k tejto indulone sa vzdy vratim, lebo je najlepsia. A ja som fakt clovek co ma extremne suche ruky, mavala som aj ekzemy, takze viem co hovorim. Fakt najlepsia, vyskusaj, kupis kdekolvek
cerave a purity vision bambucke maslo s nechtikom, za mna tieto dva produkty, ostatne ma vsetko štípalo na rukách, dokonca aj klasicka nivea,garnier, indulona... mi robila zle
Ja mám rada červenú Mixu a SOS krém Cien z Lidlu 🙂 Ináč mám dobrú skúsenosť aj s arganovým olejom, treba pridať pár kvapiek do akéhokoľvek krému.
Neutrogena.
Dakujem vsetkym🙂
U mňa najlepšie zabral krém s kyselinou mliečnou na premastenie, objednané z internetovej lekárne.
Ja sa tiež príhovaram za červený garnier
Dr. Hauschka Ruzovy denny krem (prekvapivo zatial najlepsie na uplne popraskanu kozu) a teraz skusame aj ich Ice Plant intensive cream
Odporúčam Flexitol, jednotka na trhu.
Modrá indulona 😉