Zacali sa mi robit strie ako priberam. je na to nejaky krem alebo nieco aby to nebolo tak vidno alebo aby sa tak pokožka netrhala?
no krém je o ničom.Taký ešte nevymysleli čo by na to bol účinný.Ja som ich takto pár mala.Od cvičenia sa mi koža ponaťahovala ked som sa točila na rotane.Ale bola som viac krát na odstráneni laserom priamo na to určeným a nemám tam nič.Ale zase je pravda,že som ich ani vela nemala pár po bokoch
Ja som nedávno videla video od jednej holky a ta rozprávala o tom ze jej zostali jazvy po akné na tvári a ze všeličo skúsila a jedine co jej naozaj pomohlo zjemní jazvy bol bi oil ja som aj citala ze pomaha na strie... tiež ho chcem skúsiť...
Paraffinum liquidum je problematický hlavně kvůli tomu, že vytváří na kůži neprodyšný film - ukluzivum, znemožňuje pokožce, aby volně dýchala. Díky tomu se pak následně zablokuje přirozená schopnost kůže odvádět škodliviny a vzniknou podmínky pro vznik zánětlivých ložisek. To vede ke zhoršování akné a dalších kožních problémů. Film, který tvoří Paraffinum liquidum na pokožce, zabraňuje vstřebávání prospěšných látek z produktů, např. vitaminů, minerálů, rostlinných výtažků. V přírodní kosmetice je minerální olej nahrazován rostlinnými oleji, které obsahují řadu látek, které přispívají k výživě a ochraně kůže.
Prečo nepoužívať napríklad Bi-Oil
Keď nájdeš daj vedieť asi veľa žien ti poďakuje a aj mužov.Casom vyblednu.A priberaj pomalšie,teda ak niesi tehotná ak cvicis trochu uber