Krém na ruky do zimy

jankazus
1. nov 2024

Ahojte, s príchodom ochladenia začínam mať každú zimu problémy s pokožkou na rukách. Je suchá, až niekedy popraskaná. Aký krém na ruky by ste mi odporučili? Ďakujem

slavicek8
1. nov 2024

Mňa posledné roky v zime zachraňuje Cicaplast na ruky od La Roche Posay 🙂 ešte teoreticky Bioderma cicabio na ruky, ale ten z LRP mi sedí najlepšie.

dzescebuly
1. nov 2024

@jankazus modrá indulona

akinomel
1. nov 2024

@jankazus akákoľvek indulona, počas dňa doporučujem červenú, alebo nechtíkovú. Výborná je kozmetická vazelína - doporučujem.

vnina
1. nov 2024

Cicaplast hand alebo Cerave hand obe z lekarne

sofiia87
1. nov 2024

Mega odporucam tento, mala som uz kadejake drahe kremy, ale toto je topka a za malo penazi
https://www.mojadm.sk/balea-krem-na-ruky-urea-p...

zaba21
1. nov 2024

@jankazus
Mám ten istý problém, mne vyhovuje tento Garnier:

https://www.drmax.sk/garnier-vyzivujuci-krem-na...

nika23t
1. nov 2024

@jankazus z lekárne s kyselinou mliečnou, hneď účinkuje, cenovo dostupný. Odporúčam, nie je drahý a ma rôzne využitia, nielen na suché ruky. Využívam aj pre deti, ale mne na ruky úžasná pomoc. A to mam až do krvy popraskané, keď prichádza chladnejšie počasie.

snowflakenel
2. nov 2024

Kneipp, a Bioderma.ocny( ano ocny) 🙂 taky.vo.vacsej tube.

brendaa
2. nov 2024

@jankazus odporúčanie od kožnej žiadne voňavé, bylinkové krémy, pozri ci ti robí dobre výťažok z urei...
Syn má vysušené v zime popukanu pokožku ruk, tak to nemôže ureu.. , krémy strieda a teraz má na odporučanie kožnej 👌

naily
2. nov 2024

@jankazus dievčatá ti dobre radia. 😊 Indulona má dobré krémy. Nám kožná odporúčala a naozaj pomohla. Len je taká podceňovaná a vnímaná ako krém len pre babičky. Ja používam ešte weledu veľmi dobre mi robí aj na tvár aj na ruky.

zaba21
2. nov 2024

@naily
Indulony sú rôzne, niektoré mi nesadli, klasickú modrú som tiež občas využila, ale len na noc. Cez deň potrebujem taký, ktorý sa dobre vstrebáva a nemastí príliš. Skúšaním som dospela ku Garnieru a DM Kamille, ale každý si musí vyskúšať čo mu sadne.

pralinka86
2. nov 2024

Bioderma atoderm... Velmi rýchlo vsiakne, nezanechava mastný pocit. Takze na den ako sos pomoc super
Aj balzam na pery z tejto rady je dobry

jankazus
autor
2. nov 2024

@sofiia87 kúpila som si dnes. Uvidím. Ďakujem

naily
2. nov 2024

@zaba21 áno máš pravdu sú také hutné,mastné tak autorka si vyskúša čo jej sadne. 🙂