Krém na čierne bodky

1. dec 2023

Ahojte, tak idem si po radu. Som po dvoch porodoch a mam strasne skaredu plet. Trapia ma cierne body, ktore mam takmer po celej tvari. Mam mastnejsiu plet. Odporucte, co aky nocny krem je na to najlepsi. Nikdy som sa nekremovala (takze vobec netusim ako sa o plet starat) a uz sa 6 rokov nemalujem. Najlepsie aby som ho vedela niekde v drogerii kupit za prijatelnu cenu. Dakujem

nin12345
1. dec 2023

No z drogerie ti neporadim ale skus si pozriet na stranku kvitok alebo aj instagram.. ta pani ma perfektne kremy podla mna a na rozne problemy. Az na to ze taketo zalezitosti na pleti su vacsinou hormonalneho povodu a idu zvnutra cize starostlivostou o plet sa daju len mierne zmenit.

mila23
1. dec 2023

no len krem nestaci....treba aj spravne cistit....skus pohladat pripravky s niacinamidom a kys. salicylovou...tie su dobre na regulaciu kozneho mazu a cierne bodky.
Napr. CERAVE ma cistiaci gel s kys. salicylovou...k tomu nejake serum s niacinamidom a krem nejaky lahky hydratacny....
ked ma plet malo hydratacie..vacsinou tvori viac mazu...cize treba hydratovat nie zbytocne odmastovat

heidy222
1. dec 2023

A hlavne pravidelne peeling

mila23
1. dec 2023

musis si trochu aj nastudovat co a ako a kedy pouzivat :
https://www.smartbeauty.sk/clanky/cierne-bodky-...
https://drewsbeauty.com/2021/10/kozmeticka-ruti...
jeden krem to nevyriesi....

domiklik
1. dec 2023

Iba krém nepomôže... Je to kompletná rutina a súhrn opatrení, ktoré musíš urobiť. Na začiatok odlicenie, čistiaci gél, kyselina salicylova (večer), hydratačné sérum (esencia, toner) hydratačný krem, spf (ráno). Ráno namiesto kyseliny niacinamid.
Čistý vankúš,
uterák len na tvár,
žiadny drsny peeling,
co sa da, nanášať na tvár rukami,
Odlicovat sa aj keď sa nelicis,
Hydratácia je nevyhnutná aj pre mastnú pleť,
Spf vždy a za každého počasia.

iren88
4. dec 2023

podľa mňa nočný krém na takúto pleť je veľmi málo, to treba komplexnú starostlivosť, La Roche Posay má dobrú radu aj na takúto pleť. Čo sa ale týka toho čo tu zaznelo vyššie, tak keď si budeš nanášať všetko rukami, tak treba ich dobre a veľa umývať. Lebo ja práve rukami som si jedného času zaniesla do pleti nečistoty a potom zapálené akné som mala.

kornelies
4. dec 2023

Odporucila by som pravidelne cistenie u kozmeticky. Kys.salicylova pomoze, ale cistit plet treba denne a hlbkovo urcite 1x mesacne.

ifava
6. dec 2023

Mne sa vyplatilo, ked som mala problemy s pletou pouzivat len jednu radu, ze nekombinovat toho prilis vela.