Dá sa niekde kúpiť tento krém v originál receptúre.
Ďakujem.
Možno mimo EU. Keďže metylsalicylát bol pridaný na zoznam zakázaných, škodlivých zložiek nad určitú koncentráciu.
@slavicek8 strong sa ani nevyrába . Nie v tejto podobe žiaľ .keďže zo skúseností viem ,že bol najlepší z toho ,čo aktuálne ponúkajú . Keďže som mala echo ,nakúpila som si v čase mojho aktívneho športovania 12 balení naraz ,a ešte míňame posledné . Kamoši z ultra scény mi núkali 25€ za balenie ,ale teda nepovolila som ... Tento krém má pre nás doma cenu zlata 😂 viem ,aké opletačky s tým mali na trhu ,kôli hraničným hladina niektorých zložiek ,ktoré sú už považované za liečivo
nekúpiš...takáto je pravda
https://strongpower.sk/zly-sen-sa-stal-realitou...
@jamimo ja som sa s chalanmi stretla kedysi na preteku ,tam mi ho masirovali na nohy ..potom som počúvala podcasty a dávali rozhovorov ..myslela som ,že zle počujem .krémy boli účinnejšie než rozne reuma gély za trojnásobok sumy , a tam bol problém . Normálne ten Pharma systém ich zvalcoval ... Zrušíme ,čo pomáha ,nech sa predáva viac kusov toho ,čo pomáha len mierne . Naštvaná som bola a pretrváva ten pocit nespravodlivosti dodnes
@zafir01 poznám Romana osobne, čo ti poviem 🤷♀️ Už tu bola kedysi o tom diskusia, aj tam som prispela. Som presne toho názoru ako ty 👍
Masť, olej s vyššou, účinnejšou koncentráciou môžeš zohnať jedine v Thajsku, alebo ak poznáš nejakého thajského boxeristu (viem, že tam chodia trénovať) nech ti prinesie...
@zafir01 áno tento alebo ten žltý muay ale origos
Krém strong Power ..myslíš ten klasický ,čo chalani začali vyrábať ako prvy recept ? Tento čo držím ?