Krásne vône - skúsenosti

17. apr 2023

Ahojky skúsenosti so stránkou krasnevone.sk ? Podobajú sa vône naozaj originálom?

momusik
17. apr 2023

Áno,spokojnost

lija22
17. apr 2023

len jedenkrat som skusila kupit nieco co sa ma podobat originalu. Aj sa mi zda, ze sa trafili. Vona bola/ je skvela. Kupujem ju opakovane a skusam dalsie. Zatial vsetky mi vonali a co sa tyka tychto obchodov s napodobeninami sa mi zdaju najlacnejsi. Za skusku to stoji. Uprimne uz sa originaly ani nechystam kupit. ale vydrz je slabsia bez debaty

sim10
19. apr 2023

Za mňa nie... 3 krát som im dala šancu.. po prvé flakony vyzerajú veľmi lacno.. a mne tie vôbec prídu strašne zoxidovane. Alebo keď sa ňou navoniam úplne cítim že voniam inak ako keď som originálom až normálne cítim že nimi tak čudne smrdím

liusa82
19. apr 2023

ja som tiež skúšala pár pokúpiť čo poznám ako originál a som spokojná.Dokonca niektoré intenzitou a výdržou prebijú aj ten originál čo som už po pár hodinách necítila a v parfumerke za to vyvalila majland.Ved tam platiš väčšinou do vačku len za tú značku,teda im do kešene čo je parádne nadhodnotené.A to ja podporovať takýchto darmožráčov s prepáčením nemienim.Mne ide o vôňu ako takú.A pokial to vie niekto napodobniť a neobohacuje sa tak paráda.Má môj obdiv🙂 Takže ja im zostávam verná🙂 aspoň zatial teda kým mi nepríde niekolko nepodarkov po sebe potom zmením názor😀

lucia2531983
3. nov 2023

Vona ako original vydrz ziadna za pol hodku som vonu uz necitila

lenuska9999
12. dec 2023

Baby prosím vás ako dlho ste čakali za voňavkami? Ja som objednávala cca pred 3 dňami a zatiaľ mi prišiel len e - mail, že až to dorazí z externého skladu , odovzdajú to dopravcovi. Ani mi nenapadlo pozrieť, kde ten externý sklad je. Dorazí to do vianoc ?

lija22
12. dec 2023

@lenuska9999 no jasne, ze dorazi. Ja urcite necakam viac ako tyzden.

lenuska9999
12. dec 2023

@lija22 ďakujem

ivana11155
12. dec 2023

Nie, vyhodila som, smrdela mi

xdxdxdxd
27. dec 2023

Sklamanie pred pár rokmi som kupovala Chloe ta bola super aj vydrž žial teraz som dala šancu a žiadna vydrž vôňa ktorú som si objednala mala byt napodobenina Prada Paradoxe zial ani tej vôni sa to nepodobalo

dorota111
8. jún 2024

Ak chceš konkrétnu vôňu pre seba, možno budeš sklamaná. Ja som objednávala Dior, lebo originál už nevyrábajú. Zo začiatku sa mi zdalo, že sa podobá.
Ale nie, nepodobá, len je príjemná. Bohužiaľ, asi len hodinu. Pravda je, že ani originál nebol silný a intenzívny.
Za tu cenu sa asi oplatí skúšať.

dorota111
19. aug 2024

Dalsia skúsenosť. Objednala som si tri vône. Jednu mam obľúbenú, nepodobá sa na originál, ale je príjemná. Výdrž ma 15 minút. Asi tak...
A vôbec uz neviem dnes zistiť podľa čísla, čo to vlastne je. No nezdá sa mi to.

dorota111
20. aug 2024

Bolo mi to podozrivé, že mi to voňalo(síce nie ako original) ale pekne, neskôr už ale vôbec nie.
Dočítala som sa niekde, že parfém je len v tej pumpičke, a ďalej vo flakone je už len mierne voňavá voda. Preto vôňa trvá len 15 minút