Máte skúsenosti s vonami cez stránku krásne vône?Ci voňajú presne ako je popísané a ako dlho.Stale uvažujem či cez nich objednat alebo originál..
Objednala som si nejake 4, ale kedze originaly nepoznam neviem porovnat. Kupila som si to s vedomim, ze su to lacne vonavky a ked budu vonat pekne, je mi jedno ci to nieco napodobnuje alebo je to len pekne vonajuca vodicka. A ked nebudu pekne, tak ma tych par eur nebude mrziet. Vsetky vonaju fajn a aj celkom dlho drzia.
Slabo voňajú, lepšie sú Issoria parfumy,tie vydržia oveľa dlhšie a sú aj intenzivnejšie
Za mna originál.. Ked robia dvaja to iste, nikdy to nie je to iste. Do toho este vykradanie napadov mi ozaj nie je sympaticke. Uz z toho principu to nepodporujem.
@lucylucka ja si kupujem originál parfumy preto, že samotná tvorba vône trvá často mesiace a roky, na tých vôňach to cítiť. A to nie som nijako značková čo sa týka topánok napr., nosím hrdo Deichmann 😁. Ale vždy si kupujem originál parfumované vody. Minule mi jedna pani pekne voňala, pochválila som jej parfum a ona mi povedala názov, no ani to okolo tej vône nešlo. Bolo to pekné, ale nie až také pekné.
A čo sa týka výdrže, to už ani nehovorím.
Mala som od nich, a po 4 mes mi zozltol...takze uz len original si kupujem...
Skúsila som odtiaľ niekoľko vôni. Polovica voňala absolútne inak a nechápem ako toto mohli nazvať napodobeninou a druha polovica povedzme že sa to podobalo originálu z takych 60%. Mám lepšiu skúsenosť so stránkou parfen.sk, ale v podstate je to všetko o tom istom. Ja by som to prirovnala ako keď ochutnávaš vyzretý syr a nevyzretý syr. Rozdiel v tom je. Mne tie vône pripadajú také ploché, nedotiahnuté.
Tak ja neviem, či som mala extrémne šťastie podľa komentárov tu alebo čo. 🙈 Ja mám 2 vône, ktoré si kupujem opakovane, obe napodobeniny drahších a teda ani na jednej by som nepoznala rozdiel od originalu. Áno výdrž nie je celý deň ale vzhľadom k cene je to za mňa ok.
Mám napodobeniny YSL Libre a Lancome Idole.
Ak môžem poradiť skúste od Yodemy sú síce napodobeniny ale výdrž vôní je dlhá... Manželovi som kúpila odtiaľ Caribbean čo je napodobenina Dior Savage a musím povedať že vonia skoro ako originál... Adriána je napod od Armani Si a tiež veľmi dobrá... Skúste si odtiaľ nejakú vôňu aspoň 15 ml kúpiť a uvidíte či vám sadne.
@lucylucka Za mňa originál. Mne bolo z nich zle, dosť to pachlo zo začiatku identické ale neskôr som cítila alkohol. Vyhodila som ich ..