Krásne vône

lucylucka
28. okt 2024

Máte skúsenosti s vonami cez stránku krásne vône?Ci voňajú presne ako je popísané a ako dlho.Stale uvažujem či cez nich objednat alebo originál..

miska1997
28. okt 2024

@lucylucka Za mňa originál. Mne bolo z nich zle, dosť to pachlo zo začiatku identické ale neskôr som cítila alkohol. Vyhodila som ich ..

vanilkovazmrzka
28. okt 2024

Objednala som si nejake 4, ale kedze originaly nepoznam neviem porovnat. Kupila som si to s vedomim, ze su to lacne vonavky a ked budu vonat pekne, je mi jedno ci to nieco napodobnuje alebo je to len pekne vonajuca vodicka. A ked nebudu pekne, tak ma tych par eur nebude mrziet. Vsetky vonaju fajn a aj celkom dlho drzia.

moony99
28. okt 2024

Slabo voňajú, lepšie sú Issoria parfumy,tie vydržia oveľa dlhšie a sú aj intenzivnejšie

daeen
29. okt 2024

Za mna originál.. Ked robia dvaja to iste, nikdy to nie je to iste. Do toho este vykradanie napadov mi ozaj nie je sympaticke. Uz z toho principu to nepodporujem.

ina2405
29. okt 2024

@lucylucka ja si kupujem originál parfumy preto, že samotná tvorba vône trvá často mesiace a roky, na tých vôňach to cítiť. A to nie som nijako značková čo sa týka topánok napr., nosím hrdo Deichmann 😁. Ale vždy si kupujem originál parfumované vody. Minule mi jedna pani pekne voňala, pochválila som jej parfum a ona mi povedala názov, no ani to okolo tej vône nešlo. Bolo to pekné, ale nie až také pekné.
A čo sa týka výdrže, to už ani nehovorím.

janka2501
29. okt 2024

Mala som od nich, a po 4 mes mi zozltol...takze uz len original si kupujem...

luccija
29. okt 2024

@lucylucka kúp si originál.Ja mám z Issoria na skúšku dámske aj pánske a striekam to na wc toto je vec na ktorej sa nešetrí, keď už vona, tak poriadna

lavender94
29. okt 2024

Skúsila som odtiaľ niekoľko vôni. Polovica voňala absolútne inak a nechápem ako toto mohli nazvať napodobeninou a druha polovica povedzme že sa to podobalo originálu z takych 60%. Mám lepšiu skúsenosť so stránkou parfen.sk, ale v podstate je to všetko o tom istom. Ja by som to prirovnala ako keď ochutnávaš vyzretý syr a nevyzretý syr. Rozdiel v tom je. Mne tie vône pripadajú také ploché, nedotiahnuté.

ms_green
30. okt 2024

Tak ja neviem, či som mala extrémne šťastie podľa komentárov tu alebo čo. 🙈 Ja mám 2 vône, ktoré si kupujem opakovane, obe napodobeniny drahších a teda ani na jednej by som nepoznala rozdiel od originalu. Áno výdrž nie je celý deň ale vzhľadom k cene je to za mňa ok.
Mám napodobeniny YSL Libre a Lancome Idole.

19martina85
31. okt 2024

Ak môžem poradiť skúste od Yodemy sú síce napodobeniny ale výdrž vôní je dlhá... Manželovi som kúpila odtiaľ Caribbean čo je napodobenina Dior Savage a musím povedať že vonia skoro ako originál... Adriána je napod od Armani Si a tiež veľmi dobrá... Skúste si odtiaľ nejakú vôňu aspoň 15 ml kúpiť a uvidíte či vám sadne.