Kozmetika z allegro.sk

strasko
10. okt 2024

Ahojte, baby, nemáte prosím skúsenosť s nákupom kozmetiky zo stránky allegro? Chcela by som odtial niečo poskušať, sú to produkty z usa, ale moc tomu neverím. Neviete, či je to ozaj original? A stále v rámci datumu spotreby?

adri266
10. okt 2024

@strasko Treba citat hodnotenia, kupovala som nejake parfemy, original, ale chcela som kupit nejaky a v hodnoteniach bolo pisane, ze fejk.

kittykat22
10. okt 2024

@strasko allegro same o sebe nevlastni vsetky vyrobky. Je to stranka napriklad ako heureka.sk ktora zastresuje mnoho obchodov, ku ktorym by si sa len tazko dostala. Beru im za kazdy predany kus cez ich stranku %. Na heureke mas odkazy na eshopy. Na allegre akoby nakupis "priamo" cez nich, ale objednavka ide na externy obchod. Mala som od nich korejsku kozmetiku a super, a potom som si kupila drevenu tasku a prisiel sunt made in Chine a nebolo to prave lacne.

butterflyeffect
11. okt 2024

Presne ako pise @kittykat22 allegro len “sprostredkuva” predaj od roznych obchodnikov. Ja objednavam vitaminy odtial(su lacnejsie ako u nas) a chodi to z polskej lekarne. Aj ine veci som objednavala a zatial v pohode-ale zalezi podl mna od akeho obchodnik to bude. Ono uz aj slovensky mall.sk je alegro.