Aky mate nazor na kozmetiku z allegro. Moj sampon tam stoji polovicu ako v inych obchodoch. Mne sa to nepozdava ale zaujima ako to mate vy. Dakujem
@butterflyeffect ano jasne. Aj ja som uz nakupovala hracky, knizky a take. Ale cena tej kozmetiky ma zarazila
Ja napriklad nakupuje z ich lekarni-to iste co u nas za polovicnu cenu, je to len dokaz toho ame zderstvo je na slovensku… tiez uz aj nabytok sme kupovali a zariadenie do domacnosti-tie iste vyrobky co u nas a podstatne nozsie ceny…
ešte som neskúšala popravde, ale celkovo nemá moc dobré ohlasy táto stránka, takže už som taká trochu aj skeptická. 😀
Ja objednavam vela a som velmi spokojna....kozmetiku este nie,ale sladkosti,oblecko,nabytok,dekoracie do bytu,zahrady,na jar som kupovala sadenice Floxy 50 ks a vsetky cez leto krasne vyrastli a rozkvitli.Este chcem skusit stromceky a kricky.Vcera mi prisli baliky,objednavala som ikebany a svietniky na hroby-nadherne a bohate ( a cena polovicna ako u nas).
@telusikk ake negativne ohlasy? uprimne ma zaujima,lebo som s nimi zatial bola vzdy spokojna
poliaci majú za rovnaké výrobky ako u nás nižšie ceny z rôznych dôvodov - teda tým šamponom, dekorativke a práškom nemusí byť vôbec nič, môžu byť rovnako legálne a rovnako kvalitné ako u nás ... len čo to musí byť za šampon, keď ťa aj s dopravou vyjde lacnejšie ako na svk? 😲
a na allegre aký predajca? veď pozri jeho stránku ...
aj Hebe posiela z Poľska a kupujem len tam poslednú dobu. Kúpim 4 veci a platím 5-6 eur (hlavne ak je akcia) v DM za toľko by som nekúpila často ani jednu vec.
No zas všetko tam nemaš lacnejšie.Záleži na predajcovi.Kupila som tam raz krem na tvar u nas byval za cca rovnaku cenu ako tam ale napr vosky čo kupujem u nas do lampy tá ista značka,tam na allegro je krabička aj o euro, dve drahšia.Takže tak to tam funguje ako si kto zapyta😃
Ja som.si kupila drogeriu, co som predtym nakupila zo Slovenska, a teda je to to iste. Poliaci maju lepsie ceny nez my
@biba_18 asi preto ze u nas je vsetko X krat predrazene.ako to ze v UK kupis v tych obchodoch za libru balenie Nivea sprchacu?
@zuzinabila celkom dobre nerozumiem prečo mi to píšeš…
@biba_18 lebo sa cudujes ze sampon z PL vyjde aj s dopravou lacnejsie ako na SK
@zuzinabila tak 8- eurový by asi nevyšiel…
Allegro sprostredkuvava predaj z polskych eshopov, ktorych je strasne vela, cize nakupis an alegro a pride ti to z nejakeho polskeho obchodu… ja u nich nakupujem a zatial vsetko v pohode a podatatne lacnejsie ako u nas ale drogeriu som este nekupovala