Kozmetika z Actionu

2. jan 2024

Baby kupujete si kozmetiku v actione? Kúpila som si tam pár veci , ako uteraciky na tvár , alebo krém na ruky, ale na tvár sa tam kozmetiku bojím kupovať , bojím sa či to nebude nejak škodlivé. Kupujete si tam takéto veci? A keď áno čo si kupujete? Videla som tam milión masiek na tvár a za tú cenu bomba,len sa bojím..vy ste ako na Tom?
Pokupila som si napr sviečky odtiaľ..a nevonia po zapálení ..🤷

galganka
2. jan 2024

Nie, ale ja by som si tam ani sviečky nekúpila.

autor
2. jan 2024

@galganka ja som si kúpila , niekoľko , a nevoni ani jedna keď ich zápalim..a regále s kozmetikou boli dooost prázdne , tak veľa ľudí si určite kúpi ,zato sa aj tu pýtam ..

44janica44
2. jan 2024

Ja používam prírodnú kozmetiku čiže nekupujem odtiaľ nič... videla som tam nejaký mandlovy olej možno ten niekedy skúsim keď preštudujem zloženie keďže píšu 100% natural... Ale za mňa aj kozmetika z drogérie tipu nivea, garnier, balea, hipp ... obsahuje škodlivé látky z ropy.

Ak používaš odtiaľ krem na ruky tak cez pokožku sa ti prípadne škodliviny vstrebávajú do tela...je jedno ci je to pokožka rúk, nôh alebo tvare.

bessie12
2. jan 2024

Kupujem sérum na tvár, peeling na telo, pomadu na pery. Predtym som kupovala aj šampóny ci kondicionéry. Rôzne masky mam tiež z action.

galganka
2. jan 2024

Určite to niekto kupuje, u nás Action otvorili pred Vianocami a videli sme te masaker, čo tam bol prvé dni. 🫣 U nás teda obchod bohvieaký dojem nezanechal, aj keď vo veľkej miere za to môžu zákazníci. Taký mrdník, ako tam bol okamžite po otvorení, poprekladané, vyhadzané, poničené veci... Hej. Kúpila som tam deťom nálepky, konfety na Silvester a podložku na tvorenie za pár centov, ale kozmetiku ani voňavé veci odtiaľ k nám domov nepoputujú, rovnako ako ani z Tedi a podobných obchodov.

dankolia
2. jan 2024

Taktiež kupujem masky na tvár aj na vlasy .Mam aj paletku očné tiene ,podkladovu bázu na tvár. Za mňa pohoda.🙂🤷‍♀️Špirály rúže a iné to som neskúšala nakoľko tie kupujem v dm.

ibatanecnica
2. jan 2024

Ja som tam este nebola a ani neplanujem. Kozmetiku kupujem beznu v DMke cez.net ako stranka Natureal a pod. Prip.domacu vyrobu

autor
2. jan 2024

@44janica44 ono mi nejde ani tak o tie škodliviny ,ako také, keďže máš pravdu , aj v inom to je..ale mám aknoznu pleť, aby som jej ešte viac neublížila ako je..ale mali tam nejaké Sera ,aj slimacie atď ,zaujímavo to znelo všetko ..ale aj muž mi vravel, no radšej si to nekupuj, tak neviem

medda_beda
2. jan 2024

Mala som očné tiene.Kúpila som paletku v Holandsku.

autor
2. jan 2024

@bessie12 áno peeling som dnes tiež pozerala , mali tam veľa zaujímavých veci

dadis
2. jan 2024

Dostala som teraz od dcery pod stromcek taku wellness sadu - peeling na telo a dusch gel - celkom ok, voni pekne..

len_nig
2. jan 2024

Fúha tak to určite nie 🥶

jaga18
2. jan 2024

Áno, zvyknem už roky tu ich gold masku. A kávový peeling. Dcéra a syn obľubujú tu charcoal bubble masku. Kupovali sme to keď ešte aktion na SK nebol a keď idem okolo tu na SK tiež si tieto konkrétne masky nakupim do zásoby.

petamich
2. jan 2024

ja mam citlivu plet, takze pouzivam vyskusanu a overenu kozmetiku ale verim tomu, ze tam mozu mat aj veci co stoja za to 🙂 len teda radsej nech mi zareaguju nedobre nohy alebo prdel ako tvar

gabika0825
3. jan 2024

Masky sú super. S krémami skúsenosť nemám ale kamoska používa odtiaľ jedno serum, už si naposledy somnou kupovala vraj 4tu fľaštičku a ospevovala to serum aké je úžasne, no a fakt má takú vyjasnenu pleť z neho. Ja si tam ešte kupujem sprchové gely, keďže cenovo sa to pohybuje veľmi výhodne oproti napr. DM alebo inej drogerii.