Ahojte, nie som v tomto velmi ,,v obraze", viete mi, prosim, poradit nejaku kozmetiku ktora teraz frci medzi 13 rocnymi babami? Resp kludne mi dajte tip aj na iny darcek. Je to dievca, co ma snad vsetko a ja hlavne nepoznam jej zaujmy, no rada by som ju niecim prekvapila. Vdaka
co fici neviem,a le dcera potrebovala neico, tak som jej posunula kozmetiku na aknoznu plet, ktora mne nesedela. akoze nesedela, lebo bola uplne lahka - je to korejska znacka Frudia - zelena verzia - serum a matny gelkrem. je to tusim prirodna kozmetika a nema zas nejake intenzivne ucinky proti akne, lebo taka kozmetika casto moc susi plet. a dcera tomu moc neublizi, pouziva nepravidelne, no uz sa jej mina.
Ahoj, u mladých dievčat fičia Juicy bomb Essence lesky na pery, olej na líčka Electric glow od Essence, Electric glow alebo Space glow balzam na pery, mydlo na obočie od Essence, a určite by som pribalila nejaké jednorazové masky na tvár. Určite zavítaj do DM, tá Essence značka má naozaj čo ponúknuť. Cieľová skupina sú teenagerky, je aj cenovo dostupná, zaručene ju potešiš tým, čo som ti napísala. Je okolo toho u pubertiačok boom.
Moja používa kozmetiku Avene a veľmi spokojná ..má zmiešanú pleť a pekne sa jej vyčistila. Kupujem v lekárni cez net ostatné darčeky riešim väčšinou peniazmi alebo darčekovou poukážkou v DM alebo Sinsay