Kozmetika na stiahnutie pórov

nika11103
15. okt 2024

Ahojte dievčatá . Viete mi prosím odporučiť vhodnú kozmetiku , čistiacu penu , gél , ktoré vám zabrali na stiahnutie rozšírených pórov ? Krásne ďakujem a želám pekný deň.

nellyuana
15. okt 2024

tu sa pripnem 🌷

malinka158
15. okt 2024

.

sundew
15. okt 2024

@nika11103 ja som tiez dlho hladala ale nekoniec nic nenasla a ,,experti,,vravia ze na to naozaj aj tak nic nepomoze,ale ze na druhej strane by sme mali mat neskor a menej vrások 🤷‍♀️

thereisabear
15. okt 2024

Pozri nejaké sérum s AHA a BHA.

trema
15. okt 2024

Cistiaci gel cerave s kyselinou salycilovou a lokalne na pory si davam cosrx bha

zafir01
15. okt 2024

@nika11103 chodím na chemický peeling . Najmä teraz na jeseň a zimu . Póry mám viditeľné stiahnuté .
A áno ti je aj jeden z bonusov neskorších vrások 😀 budem mať 40 a nesťažujem si

tetapetra
15. okt 2024

@nika11103 https://www.imageskincare.sk/ používam toto, zároveň chodím každý mesiac na kozmetiku. Tento mesiac začínam aj chemický peeling

stanulienkat
15. okt 2024

@zafir01 chemicky peeling ti stiahne pory na 2-3 tyzdne. Potom si taka ista. Aspon u mna. Nepomohol chemicky peelig, ani laser, ani kyseliny, tretinoin.
Autorka, neviem, ci nieco existuje na pory. Pory su pri mastnej pleti a aj vekom sa to rozsiruje.

zafir01
15. okt 2024

@stanulienkat ja som posledné dve sezóny skúsila . šla som 5x od jesene do jari. Nikdy som krajšou pleť nemala . Neosupala som sa ,zmizli mi jazvičky a aj drobný pigment z leta . Teraz idem skúsiť nejaký trochu drahší ,a vraj lepší . Inak v lete keď som opálená mi tie póry akosi nevadia

nellyuana
15. okt 2024

@stanulik88 nepomáha. Už si ho dávam pol roka a nic 🫣

veselo_neveselo
15. okt 2024

Tak najprv, co su "rozsirene pory". To su len pory, ktore su naplnene sebom, a pripadne maju ciapocku co je tmavsia a preto su vidiet.
Je to uplne normalne spravanie koze, takze nic take, co "stahuje pory", neexistuje.

Co sa s tym da robit, je spravne cistenie a exfoliacia tak, aby si pokozku neposkodila ale zaroven pory dost vycistila. Preto tie chemicke pilingy "funguju", lebo poriadne vycistia pory a plet da zda lepsia az pokial sa pory zas nezaplnia.

Pozri sa lepsie na to, ako/cim si plet cistis, a ked tak zarad nejake exfoliatory (aha/bha). Skus dvojfazove cistenie, bud balzamom, alebo olejom plus docistit, na to nieco exfoliacne a bude to dobre.

A ked si prilis vidis pory, tak zhasni to svetlo na zrkadle v kupelni, a odstup od zrkadla na vzdialenost paze, a tak na seba pozeraj - takto (a dalej) ta vidia ludia.