Ahojte,
Chcela by som vyskusat nejaku novu znacku kozmetiky na plet, lenze je toho na trhu straaaasne vela a tazko sa mi v tom vyzna, tak mozno nejaka odbornicka , ci sa tu nenajde a vedela by mi prosim poradit. Chcela by som nieco prirodnejsie, nie uplnu chemiu a kvalitne aby to malo aj nejaky efekt. A mohla som to v tehotenstve a pri kojeni. Pouzivala som dlho annamarie borlind ale chcela by som zmenu.
Dakujem pekne
Revolution skin alebo The Ordinary 🙂 obe sú vegánske. Revolution skin by som povedala, že je ešte o čosi citlivejšia a pleť si na ňu jednoduchšie zvykne. Napríklad ich výrobky s kyselinou salicylovou by mali byť ok aj pre tehotné ženy 🙂
Počas tehotenstva a dojčenia nie je absolútne nutne používať prírodnú kozmetiku, to sú bludy a výmysly. Jediné, čomu sa musíte vyvarovať je retinoidy. Retinol, retinal, atď.
@andrejiik mám zľavový kód na super stránku s kórejskou kozmetikou www.ksisters.sk kde je veľký výber produktov za výhodné ceny. Kód: FP8DYPH, platí pri nákupe nad 30€ 🩷 kórejská kozmetika obsahuje veľa prírodných a účinných látok, treba pozrieť recenzie a popis ktorý sedí k vášmu typu pleti
@andrejiik bio oleje