Dobry den, ma niekto skusenosti s touto znackou? Vsade citam iba dokonale recenzie, az sa mi tomu nechce verit, preto skusim aj tu...vdaka 🙂
Ja som tiež dlho váhala či kúpiť alebo nie, tiež som videla len dobre recenzie, ale dostala som sa aj k recenziam, ktoré neboli moc dobre. Navyše kamoška mala od nej tiež celu vlasovú sadu za vyše 100€ a okrem toho že to vraj dosť smrdelo, tak jej to vysušilo na kompletku vlasy, vobec jej to nesadlo. Čiže ďalšie nie. Treba si vyskúšať na sebe ale ja som si neobjednala
Ja nemám dobrú skúsenosť, lebo sa mi veľmi mastili z toho šampónu vlasy.
Ja tiež, bohužiaľ, nemám dobrú skúsenosť. Skutočne veľmi zosušené vlasy ostávali a to som používala aj kondicionér z rovnakej značky plus oleje od iných výrobcov. Ale mám známu, ktorej produkty sadli, asi treba naozaj len vyskúšať. Čo sa týka vône, tá pre mňa bola príjemná, bylinkovo-ovocná.
Dakujem za Vase nazory...pride mi to trochu prehrotena cena, asi skor stavim na nejaku kozmetiku na vlasy z lekarne 🙂
Ceny veľmi veľké a žiadne zázraky sa nekonali.
Boli tu staršie diskusie a nie veľmi dobré hodnotenia, ale z nejakého dôvodu sú zmazané, takže napíšem znovu, ja som z produktov vyskúšala všetko aj dlhšie používala (2 roky), šampón v zelenom aj ružovom, oba leave in kondicionéry, obe masky, olej aj tonikum, takže som vyskúšala aj ritual, dokonca som bola aj v tom salóne. Za mňa vyhodené peniaze. Snažila som sa vydržať ako všade navádza, že treba čas ale čas len ukázal, že po tých produktoch sú ozaj vlasy ako ošťatá slama. To isté mali aj kamošky, takže za mna uz nikdy viac. Fakt sú lepšie produkty v rovnakej cenovej kategórii a hlavne také, kde vidieť aj výsledky. Toto hodnotím len ako neefektívne vyhadzovanie peňazí.
@maria204 Ved to ze nasla som viacere diskusie s touto temou, ale vzdy po kliknuti mi napisalo, ze uz neexistuju, co je zvlastne...A pocuvam coraz viac horsich recenzii, aj dievcata, ktore boli v salone a ze to boli vyhodene peniaze, ziadne zazraky...cize urcite do toho nejdem, radsej stavim na nejaku kozmetiku z lekarne nez toto...Vdaka 🙂
Ja som tiež bola u nich v salóne, lebo mám seboreu. Celé to trvalo možno 45 minút s tým že mi najskôr pozreli kamerou pokožku hlavy, potom dali nejaký peeling, masku na vlasy, umyli, vyfénovali a to bolo všetko. A ešte aj zabudli pozrieť potom znova kamerou, či sa to zlepšilo. Na internete majú fotky pred a po, tak som sa ich potom pýtala, že prečo mňa nepozreli a asi zabudli no. Co uz. A zaplatila som 80 eur. Chvíľku som to mala lepšie bez lupín, ale len možno týždeň.
@kik2022 fuuu, to je dost o nicom...Ja som tiez uvazovala nad navstevou salonu, no na internet asi davaju len tie dobre recenzie....a vidim, ze je coraz viac tych negativnych
@maria204 nerozumiem potom za co si pytaju take palky...
Tak majiteľka vidí, že reklama jej vlasov funguje tak chce z toho vytrieskať čo najviac to ide
@maria204 ocividne ano :/
Ruky preč od tejto kozmetiky, ak nechceš, aby ti vypadla polka vlasov z hlavy. Bude ti tvrdiť, ako je všetká iná kozmetika škodlivá a musíš len tú jej používať, aby si dosiahla krásne a dlhé vlasy :D Mne dokonca povedala, že mám pleseň v hlave a u kožnej sme zistili, že je to obyčajné znamienko :D Radšej si kúpte Olaplex alebo Kérastase a máte pokoj. Ja si dávam vlasy do poriadku už 2 roky odkedy som prestala používať jej kozmetiku a riadiť sa jej radami. Bola tu staršia diskusia, kde sme to už riešili, ale je vymazaná. Kto vie prečo 😀
@nikollet123 presne súhlasím do bodky. Ja takisto cez 2 roky som sa to snažila dodržiavať a vlasy ako suchá ošťatá slama a to som naozaj minula za to neskutočné peniaze. Každého presviedča a sama zrejme ten svoj bordel nepoužíva. Takisto som si dávala dlhšie vlasy doporiadku od Kerastase cez Oribe po Shu uemura a ostávam pri tom a konečne mám zdravé a lesklé vlasy. K tým diskusiám, bolo ich tu naozaj dosť ale menovanej majiteľke značky zrejme prekážali.
@maria204 Pridala aj video, vraj ženy robia presne všetko ako ona radí a stále majú problém s vlasmi, že nerastú sú suché a podobne. Tam len jedno pomôže, prestať používať ten shit, čo predáva a kúpiť si niečo iné. Vlasy hneď ožijú a budú aj rást, treba len správnu kozmetiku a nie nasilu tvrdiť, że "prírodná" je jediná, ktorá nás spasí. Prikladám aj link a názor si treba spraviť .
https://www.instagram.com/reel/CvNU-pfNsEt/?igs...
@nikollet123 Fuha, tak to uz hej...No priznam sa, ze som tomu tiez podlahla a kupila si sampon, kondicioner, tonikum aj olej...A ako pravidelne pouzivanie a vysledky ziadne...
@nikollet123 tak ja som to pochopila tak, že tvrdí, že niečo aj tak nerobia dostatočne a treba preto navštíviť jej "úžasný" salón 😅😅😅 čiže návod ako ešte viac ošklbať zákazníčky a potom im tvrdiť, že to musia predsa pravidelne aby sa dostavil efekt...
@maria204 Samozrejme a najväčší gol bol keď mi tvrdila, že mám v hlave pleseň a bolo to len znamienko 🤣🤣 Myslím, že to prekonalo všetko. Raz keď ti niečo nesedí, tak ani všetky tipy a rady to nezachránia a popravde, kto má stále čas si robiť zábaly a prelivy. Ja si dávam sérum na pokožku noc pred umývaním a trošku Olaplex oleja každý deň do koncov a dobre je. Čím viac do tých vlasov rýpeš je len horšie. Niekedy stačí len dať masku 1x za týždeň, nejak ich moc tepelne neupravovať a budú spokojné.
Všetky sme "verili" v husté dlhé zdravé vlasy a miesto toho sme mali slamu, obrovské vypadávanie a podráždenú pokožku.
Je to trošku staršia diskusia ale musím reagovať :D sledovala som ju ešte predtým ako boli jej výrobky v predaji bola mi dosť sympatická takže som sa rozhodla jej kozmetiku používať ale používam už takmer 3 roky a výsledky žiadne takže prechádzam na iné šampóny a tuto kozmetiku už neobjednám a ani ju neodporúčam
@ingrid654321 ja takisto, vtedy dávala len rady ako ich neničiť, postupne s tým ako prišla s produktami tak jej náramne narástlo sebavedomie a ego.... Škoda peňazí čo už, hádam našimi skúsenosťami pomôžeme aspoň iným dievčatám, ktoré nebudú zbytočne vyhadzovať peniaze za predražený šmejd.
@maria204 ja odkedy som sem písala ešte v lete, ako som si tie sampony tiež chcela kúpiť ale kamarátka mala tu sadu a mala hroznú skúsenosť, tak som našla medzi časom nejakú diskusiu na nejakom českom fóre (už netuším kde),tam dievčatá tiež riešili jej vlasové produkty a bolo tam asi 80% negatívnych skúsenosti. Skusim to keď tak nejak dohľadať a keď tak by som to sem hodila.
@gabika0825 keby si nasla, rada by som si precitala 🙂
Ja som bola v salóne a veľmi krásne vlasy som mala, keď mi vyčistili pokožku a pod. Venovali sa mi skoro dve hodiny a všetko pekne vysvetlili. Chce to len čas. Ak ani po čase kozmetika nepomáha, môže byť problém niekde inde (zle manipulovanie s vlasmi, zdravotný problém niekde v tele a pod.). Nie je to len o kozmetike… a hlavne ako môže taká kozmetika škodiť, keď má také dobré zloženie? Určite lepšie ako silikóny a chemické zložky v značkách ako kerastase a pod. Je to len na oko pekné po umytí ale pritom si ich touto kozmetikou len ničíte… samozrejme je to každého názor a nemusí sadnúť každému 🙂
Odporucam kupit vlasovu kozmetiku znacky SOAPHORIA. Ten isty vyrobca ako Andreine, s tym rozdielom ze Soaphoria je o polovicu lacnejsia 😉
Andrea vie, ze jej vlasy predavaju tak si nastavila vysoku cenu, ale je to celkom prepal..🙂
A este co sa tyka tych suchych vlasov. Nie je vsetko len o kozmetike, treba sa zamysliet aj nad ostatnymi vecami (ci farbite, zehlite, ako ich umyvate, susite, cesete..) a dolezity je aj spanok, strava, pitny rezim a dostatok vitaminov. Plus vplyvaju aj dalsie faktory ako stres, celkova zivotosprava, lieky atd atd…A nehovorte ze vyrobky ako Kerastase alebo Olaplex vam daju dokopy vlasy 🙈😂 To si asi len vy myslite, lebo su na prvy pohlad leskle a potom sa cudujete, ze po pouzivani prirodnej kozmetiky mate vlasy ako seno. No presne preto, lebo prirodna kozmetika len ukazuje skutocny stav vasich vlasov a neobaluje ich silikonmi ako ta synteticka.
Kazdopadne, treba pozerat vzdy na zlozenie a nie na znacku, je vela 100% prirodnej vlasovej kozmetiky za ROZUMNU cenu (Goodie, Soaphoria, Hristina,atd..), ktore sice mozno nemaju taky marketing a hype ako Andrea, ale su takisto ucinne 😊
@majka3322 nechcem sa tu s nikým hádať ale myslím, že človek čo skúšal všetko možné aj nemožné všetky tieto veci dobre vie. Takže tvoja poznámka veľmi nepomohla. Tu sa nerozoberali pár dňové skúsenosti, ani mesačné, ale skúsenosti za pár rokov... A nie som zástanca Olaplexu, najlepšie používať šampón bez SLS, ale tiež treba rátať s tým, že vlas je mŕtvy takže do tých dĺžok treba len nejakú tú chémiu dávať keď chce mať človek fakt zdravé dĺžky. A za mňa jedny z najlepších vlasových masiek má rozhodne Kerastase, čo sa ale zas o šampónoch povedať nedá... Čo sa týka tých lacnejších alternatív súhlasím. Ktovie, čo Andrea na vlasy naozaj používa, že len ten jej sajrajt dosť pochybujem, takisto genetika nepustí... A na záver môžem len dodať, že nie všetko čo je prírodné je aj najlepšie (to platí aj pre skincare produkty).
Rovnake Zlozenie obaly a výrobca v Kapusanskych Klacanoch ako Andeine ma Soaphoria, rada ApotheQ - Akurat za 6€
Maju sampon a tonikum co sa vola Warrior (u Andeine sa vola Bojovnik 🤣)
Takze Andeine si to dava vyrábať v Kapusanskych Klacanoch tak ako Soaphoria, Akurat si tam miesto 6€ nahodí 20€
No tak tolko k tomu 🤷♀️
Mala som, zazrak som akosi nepostrehla, mozno som to uzivala kratko, neviem..mala som sampon, kondicioner a ten prasok do vody na pitie.