Dobrý večer, poraďte nejakú vhodnú kozmetiku (odlíčenie, masku, čistiaci gél,očný, denný a nočný krém) na pleť 27+ so sklonom akné s jazvickami, nedokonalosťami pleti. Prípadne nejaké typy.
Ďakujem ❤️ budem vďačná aj za foto produktov a vašu dennú skin care.
To je velmi individualne, musis si vyskusat, co ti sedi a co nie
ja by som isla do korejskej kozmetiky. Na stylevana.com majú super výber.. Dôležitý je spánok,pohyb a zdravo sa stravovat.
dobrá kozmetika https://havlikovaapoteka.cz/sk/o-apotece
Mam zmiesanu plet, na odlicenie pouzivam olej uriage, na cistenie cerave gel s kyselinou salicylovou, krém na noc aj na den rovnaky cerave lotion, masky pouzivam od cosrx, ocny krem nepouzivam.. pravidelne pouzivam este retinal a robim si peeling s aha a bha kyselinami a spf kazdy den, bez toho ani na krok 😀
@bucitka24 pokud mas ig, mrkni na profil fipahskin 🙂 ja jsem si vyskladala produkty podle jeho doporuceni a jsem spokojena (nic neprodava, jen doporucuje a pohybuje se pracovne v kosmetice). Konkretni tipy ti budou na nic, nikdy nevis co ti sedne. Ale ve skincare ti chybi peeling (idealne nejake AHA, BHA kyseliny), serum (vit.C,E) a nejdulezitejsi SPF krem! + k jizvickam bych zavedla retinol.
Moja pleť je taká suchšia a moja denná rutina začína pohárom vody, kvôli hydratácií aj z vnútra, potom pohár s Vital Proteinom (kolagén), pre vyživenie a potom sa presúvam do kúpeľne. Prvým krokom je čistenie pleti pomocou čistiacej peny (musím odporučiť tú s Actionu, lacná ale som veľmi milo prekvapená), sérum s vitamínom C, potom si nanesiem denný krém, a krém s 50faktorom a následne usúdim či sa mi chce alebo nechce maľovať 🙂
Mne a tiež aj mnohým ženám pomohla značka La roche posay, rada Effaclar určená na citlivú a mastnú pleť so sklonom k akné. Odporúčam ti začať denným krémom Effaclar DUO, adstringentnou pleťovou vodou Effeclar a čistiacim gélom Effeclar. Na pilulka.sk ale aj na iných stránkach mávajú akcie 2+1 zdarma, takže ťa to výjde okolo 30€. Ak by ti to sadlo, dokúpiš si časom ďalšie krémy, séra, tonika z tejto rady. Je to droga, takúto pleť ako ty som mala aj ja a toto ma dalo dokopy. Keď to som prestala na chvíľu používať, vyrážky som mala znovu, takže fakt toto odporúčam, stojí aspoň za vyskúšanie.