Ahojte, je to normalne ak je kozmetika a kadernictvo v jednej miestnosti oddelene paravanom? Akože keď kozmetička ti čistý tvar a za paravanom kadernička farby vlasy alebo lakuje však to je všetko vo vzduchu, alebo je to ok?
Ešte dodám, že pre mňa je rovnako nenormálne, ak má kozmetička tendenciu vykecávať (áno, pred alebo po kozmetike si dám kávu a pri nej si vždy s kozmetičkou pokecáme o všetkom možnom, ale nie počas) a úplný vrchol toho, čo je neakceptujúce pre mňa je kozmetička fajčiarka.
@maminatimka v mojej práci sme prenajímali priestory a istú dobu sme tam mali aj kaderníčku. Kaderníčka chcela časť svojho priestoru prenajať nechtárke a hygiena to neschválila presne z toho dôvodu, že by tam kaderníčka musela mať nejaké odsávanie aby od nej nešli pachy do časti kde by bola nechtárka a naopak.
A za ďalšie, neviem si to predstaviť ani z pohľadu zákazníka - mňa by to veľmi rušilo, na kozmetike mám rada kľud, rovnako ako napríklad na masáži
Na kozmetike si chcem oddýchnuť a nie počúvať rôzne príbehy
@maminatimka chodila som takej kozmeticke,mala spolocne priestory s kadernickou,boli kamosky.oddelene to mali takymi tenkymi posuvnymi dverami,a stenu zo sadrokartonu.bolo to neprijemne,kadernicka plnu miestnost zien,hucal fen,do toho hucala ona aby pocula zakaznicky,trkotali,rehotali sa.a vedla zakaznik co si prisiel oddychnut.darmo mala kozmeticka relaxacnu hudbu,vonne oleje a super sluzby ked 5 cm od hlavy sa rehotali na plne usta zenske.nerobilo to dobrotu,tak sa ich cesty rozisli a bol pokoj
@maminatimka chodila som do takého salónu. Zatiaľ, co mi jedna robila nechty, druhá mi farbila vlasy a potom som šla k ďalšej na čistenie pleti alebo naopak. Nemali ani ten paraván. Strávila som tam vždy max 2,5 hodiny, pre mňa super využitie času a nie, nemala som s tým problém 🙂
@domiklik akože keď ti robí hlbkove čistenie a vedla tam sprejuje s lakom na vlasy, no toto sa mi zda trošku zlaštne...
@maminatimka tak nie je to zrovna špajza 2x2 metre
Normálne to je pre dotyčné. Ja ako zákazníčka by som tam na kozmetiku nešla. Nie kvôli laku na vlasy. Ale kvôli tichu, kozmetika je pre mňa okrem čistenia a mazáže tváre aj relax pri príjemnej tichej relaxačnej hudbe.