Dobrý večer mám veľmi zničené vlasy po odfarbovani na blond dala som si nakoniec aj tak čiernu farbu lebo sa mi už blond na mne nepáčila a vyzeralo to ako slama uz prešla dlhšia doba cca 8-9 mesiacov a stále sú moje vlasy v zlom stave neskutočne mi padajú aj pri umývaní aj pri česaní skúsila som už rôzne 100% aloe vera, keratinove sampony, masky, kondicionéri, olejčeky, spreje nič mi nejak extra nepomáha moje vlasy pred tým boli krásne husté zdravé lesklé a dlhé po zadok teraz mám vlasy po plecia suché ako slamu aj keď husté ich mám stále…. Chcem sa spýtať či ma niekto skúsenosť s konským samponom na vlasy alebo poradiť niečo čo by možno pomohlo už som zúfalá 😏
už sa nežere konský prípravok na chrupavky? najnovšia móda je konský šampón? dpče mňam 👍 😎
Aj proti blcham si nieco davate?
@zuzanka.zuzu na nete ho viete úplne normalne nájsť na ľudské vlasy 🙂
@kika900 ďakujem
@vanilkovazmrzka a vy?
@vanulinka99 na nete viem nájsť aj pervitín, to neznamená že si ho dám... psycho. ivermektin to ale aj tak netromfne, to je zatiaľ môj osobný strop ľudskej hlúposti 😎
Aj príliš veľa prípravkov niekedy škodí, lebo to zaťažuje vlasy. Stačí dobrý šampon, kondicioner (po každom umytí) a sem-tam maska. Najdôležitejšie je pravidelnosť, dať tomu čas. Aby sa vlasy zotavili, žiadne žehlenie vlasov, kulmovanie a ani fénovanie, keď sú tak veľmi zničené a...neumývať vlasy príliš často. Končeky zastrihovať a postupne to čo je u hlavy, sa stane končekmi, čiže postupne vlasy spevnia, ak sa o ne budeš dobre starať. Ja by som odporučila aj vitamíny...dobré sú Venira, ale sú drahšie...ja kupujem vždy v akcii. Konský šampón som neskúšala...kukni tuto recenzie: https://pece-o-srst-koni.heureka.cz/mane-n-tail...
@zuzanka.zuzu inak pýtala som sa na skúsenosti s tým samponom a radu aký šampón niekomu pomohol 😎
@sardinka32 dakujem idem pozrieť
Jo, toto mi pripomenulo že som o tom niečo kedysi počula. Dík za pripomenutie, asi raz zo srandy vyskúšam. Ale áno, používa sa ten Mane N'Tail. Ževraj je fakt dobrý. Pozerám po tom obyčajnom defaultnom, má najviac recenzií. Jediné negatívum, čo som počula bolo, že má dosť keratínu a niekomu to môže trocha vysušiť vlasy. Asi treba skúsiť či to sadne alebo nie.
Pre ľudí, ktorý sa mihá pred očami ivermectín... miešate hrušky a jablká. Jedno sú konšpirácie a pochybná samoliečba a druhé je iba prekvapivo kvalitný šampón, ktorý sa dá kúpiť v akejkoľvek lekárni, lebo nie je tajomstvo, že je dobrý. Používa sa až tak, že popis je mierený na ženy a existuje varianta na farbené vlasy. Ale chápem že sa Vám to v hlávke pomiešalo, nie je ľahké pochopiť rozdiel medzi liekmi a šampónom.
@vanulinka99 ja by som ti poradila na vlasy hennu. Vlasy posilní a revitalizuje. SAmozrejme po použití henny treba aj nejaký zábal, kondicionér.
Na spalene slamene vlasy z blond farby ti uz nepomoze si uz nic davat, len uplne ostrihat
@vanulinka99 nerob si zbytocne nadeje. Spalene vlasy nezachrani nic, len noznice
Ostrihať sa
čaute baby, ja musím povedať, že mi najviac pomohli Vital Proteins na vlasy. tiež som ich mala úplne mega zničené, pretože klasika no, farby, lakovanie, tupírovanie a tak, rada tvorím rôzne účesy a mala som vlasy fakt ako slamu, ale kamarátka mi práve kúpila k narozkám Vital Proteins a musím povedať, že je to obrovský rozdiel . Fakt je to pecka. Vlasy mi zhustli, mastia sa menej, sú oveľa kvalitnejšie. Verím že ešte tak dva tri mesiace a budú úplne dokonalé
Kúp si šampón a kondicionér CHI Luxury a zachrániť to nové, čo narastie. Stále postupne zastrihávať.
Neviem ako si predstavujes, ze funguju sampony….tak ti dam priklad. Ked species na uhol maso v rure, bude znovu stavnate, ked ho napr namocis do oleja a das nan omacku? Ziadny sampon ti neopravi takto poskodene vlasy. Treba sa o ne starat priebezne a nechat odrast (strihat konce).
Aj keratin ti len obali vlas, ale pod tou vrstvou je stale rovnako poskodeny tvoj vlas. Dokonca sa moze este aj viac poskodit, kedze nevie dychat cez keratin…
Mna udivuju tie posmesne komentare.
Na moj typ vlasov nie, ale mam kamaratky,.ktore pouzivaju konsky sampon uz od roku 5 a pochvaluju si.
Neviem co je na tom na smiech.
@vanulinka99 stačí si pozrieť zloženie toho konského (pozerala som Mane N'Tail) a zistíš že to nie je nič iné ako klasicky drogerkovy šampon pre ludí. Naozaj v tom zložení nie je nič špeci čo by pomohlo.
Skús sa popozerať po profi kozmetike (ja som mala rovnaky problém - intenzivne odfarbovanie na blond a potom som na hodila čiernu zo zúfalstva)
A podarilo sa mi vlasy krásne zregenerovať vďaka spravnej kozmetike 😊
Na poškodené vlasy pomáhajú nožnice. Odjakživa. Bohužiaľ nič co opraví poškodený vlastne, rastie peny a oslabený som nenasla. Všetky oleje, šampóny a kúry len obalia vlas a ten zase sa len stane krehsi. Mne najviac vyhovoval HIF s kyselinou hyaluronovou, ale teraz som ho nikde nenasla... olej ceky, a všetko možné na ošetrenie je podľa mňa len niečo ako makeup. Zakryť poškodenie. Vlasy treba chrániť pred poškodením, potom už nič nepomôže...
A to teda som skúšala kadečo, lacné, drahé, doma aj u kadernícky.
@zuzanka.zuzu “ Ashley Cheung Honold, a Department of Justice lawyer representing the FDA, said that “FDA explicitly recognizes that doctors do have the authority to prescribe ivermectin to treat COVID” (see 22:26 timestamp) and "FDA is clearly acknowledging that doctors have the authority to prescribe human ivermectin to treat COVID" (see 31:30 timestamp).”
... henna vlasy vysušuje a obaľuje vlas.
Nespasí ich, keď sú zničené.
Používala som ju roky.
Nieje to žiaden zázrak.
mala som šampón zo zoohitu, francúzska značka, kúpila som litrové balenie, bol výborný. Opakovane som ho kupovala. Mám dlhé vlasy, ale nikdy nefarbené. Produkty pre zvieratá sú kvalitnejšie a jemnejšie, nie tak agresívne ako pre ľudí. Sú aj podstatne drahšie teda. Tiež po každom umytí spláchnem vlasy octovou vodou.