Končeky z vlasov

25. máj 2024

Maminy, nosila som vždy culik alebo vrkoč. Začínam nosiť rozpustené vlasy, cítim sa tak fresh. Ale má veľmi zlomené konce vlasov, rozdvojené. Zlamali sa mi tak, že keby odstrihneme u kadernícky len konce tak stále mi ostanú aj v dĺžke. A to by som musela dobrých asi aj 15 čo odstrihnúť. Čo robiť ? Vlasy mám inak zdravé, len tie konce ako to mám rozdvojené a zničené vidno lebo to už nosím rozpustené. A nechcem odcvaknút takú dĺžku, pomaly mi rastu vlasy. Bohužiaľ to takto ďalej nejde, už som si všimla, že sa vlasy lámu a nemajú jednu dĺžku ako mali kedysi.

pribinak
25. máj 2024

No len ostrihať.

babovka2321
25. máj 2024

Radsej kratke zdrave ako dlhe poskodene. Nie je to vobec pekne.

pralinka25
25. máj 2024

to sa ti zda ze ti rastu pomaly. oni sa ti lamu preto mas stale rovnaku dlzku.
ked mas 15 cm vlasov znicenych az take zdrave asi nebudu. naozaj su poskodene vlasy neni pekne. radsej kratsie a zacat sa o ne poriadne starat aby sa nelamali a nenicili a oni dorastu casom na dlhe a pekne.

zuzanna33
25. máj 2024

Ak nechceš dať naraz veľkú dĺžku skracuj postupne cca každého pol roka 10cm a používať zábaly pekne nechať pôsobiť. Pred slnkom chrániť olejmi arganový,nechtikovy. Hlavne žiadne farby a laky na vlasy

guudy
25. máj 2024

Rozstiepene vlasy by ta mali trapit bez ohladu na to, aky uces nosis. Chod a daj si tych 15 cm odstrihnut.

Nejako nerozumiem tejto urputnej naviazanosti na vlasy. Su to len vlasy. Dorastu.
Vcera ci kedy tu bola tema so spalenymi vlasmi od kadernicky a zakladatelka so skaredo spalenymi vlasmi vo vyske krku sa dusovala, ze ma inak zdrave vlasky az po zadok🙄. Podla foto vyzerali hrozne.

nika_val
25. máj 2024

Presne ako píšu hore. Choď čo najskôr kadernícke daj dolu tých 15cm a buď rada že je to teraz len tých 15cm pretože ak si to necháš tak sa vlasy budú štiepiť vyššie a vyššie a o pár mesiacov budeš "plakať" že prečo si nedala dole tých 15cm pretože teraz musíš už odstrihnúť 20cm
Radšej jeden krát radikálnejší strih a potom udržovať 🙂