Ahojte, je tu prosim Vás niekto komu nešlo odstraniť pmu pier? Mne sa to stalo už pol roka chodim na laser, chyba sa stala pri prvej osobe odstraňoval mi to chlap a odstraňoval mi len konturu pier čo už som mala vtedy vedieť že to je nejaky čo nevie čo robi a spravil mi strašne trhliny do kože a pery mám stále modré a potom som začala chodiť ku druhéj žene čo to odstraňuje každy deň a ona mi to začala odstraňovať z celých pier ale stále mám modré ústa prišerne to vyzerá už som zúfala povedala som jej že to chcem dať už pretetovať a tak mi poradila jednu babu čo je na Slovensku že vraj topka a ona mi povedala že nech idem ešte aspoň raz na taku kyselinu že to je na inej baze a že to je šetrnejšie k perám ale ja neviem už čo mám robiť myslite že to pomôže ?alebo ja neviem teraz sa mi spravil aj herpes. Je tu niekto kto tiež si daval pretetovať také pery alebo to mám nechať tak?
@marci2000 tak chod v prvom rade k lekárovi a nie do kadejakých salónov.. Už nič neskúšaj a nedávaj si kadečo pichať.
@martinkatinka pri lekarovi dermatológovi som už bola ale on sa k tomu poriadne nevyjadril ani mi nič na to nedal.
@niekto2hy To je dobrý nápad ale najpr sa musim zbaviť tej modrej farby . Ženy fakt to za to nestoji ten škaredý permanentný make-up. Je to vždy neprirodzené a potom vás to odstranenie stojí aj 10 x viac. Ja som si myslela že to budem mať tak jeden rok a to vybledne a teraz tu riešim jazvy, modré pery a zničenú štruktúru kože vyčitam si to každý deň mohla som si ušetrit starosti.
No hlavne si už nič nepichaj ani netetuj ja by som si takéto hovadiny nedávala príroda nadelila ako máš vyzerať, nájsť najlepšieho odborníka, bohužiaľ ak sú jazvy tie sa neodstránia
@zuzubb007 Ja si nič nepicham, ja viem že to bola chyba ale ja si určite cez celú kontúru pier nenechám take škarede jazvy to si dám radsej znova pretetovať niekomu kto to naozaj vie aj keď som už žiadne tetovanie nechcela ale radsej budem mať tetovanie ako jazvy a zadubenú kožu.
Tetovanie pier sa nema odstranovat v ziadnom pripade laserom, lebo pigmenty obsahujuce bielu (co 99% cerveny a ruzovych obsahuje) sa po laseri zmenia na tmavu, v najhorsich pripadoch na ciernu 🤦🏼♀️ kedze sa Vam to uz podla popisu stalo, uz je mozne to zachranit jedine tekutym removerom. Vo vsetkych pripadoch plati- zverovat sa do ruk KOMPETENTNYM ludom ☝🏻 v pripade dalsich otazok ma kludne kontaktujte na IG klaudia_pmu ☺️ prajem Vam, nech sa Vam to podari dotiahnut do "prijatelneho" konca ✊🏻
@marci2000 ahoj , mohla by si napísať meno toho chlapa ? Chystám sa k jednému , nech to nieje on teda 🫣 .
@marci2000 a znova chceš riskovať tetovanie ? Načo je to dobré .
@marci2000 posli foto pier...