Koľko krát za týždeň si umývate vlásky žienky,,,
Cca 2x, niekedy aj menej. Ale mne sa vlasy vobec nemastia.
2-3 krát podľa potreby
@laurinka2023 1-2 krát, kedysi som si umývala každý druhý deň, vtedy som ich mala stále mastné, odkedy si ich takto “trénujem” nemávam ich mastné skoro vôbec ani pomaly po týždni. Veľmi mi toto umývanie menej vyhovuje aj kvôli tomu, že sa farbím na ryšavo a tá sa rýchlo vymýva😂
Raz,maximálne dvakrát.Ale to len výnimočne
1-2x týždenne -nemastia sa mi vlasy
1-2x max.
kazdy deñ, niekedy kazdy druhy, velmi sa mi mastia
Kazdy druhy den.
mne sa vlasy nemastia vôbec, v lete umývam raz za 3-4 dni (predsa pokožka sa spotí) zima raz za 5-6 dní.
@laurinka2023 vždy v deň cvičenia, pondelok, v stredu a v piatok.
Každý druhý deň, veľmi sa mi mastia
Podľa potreby, väčšinou raz za týždeň. Ale ja nepoužívam ani lak, ani tužidlo, ani sa nepohybujem v prašnom prostredí a podobne. Ale keď sa nadmerne spotím alebo som bola v zadymenom prostredí, tak aj hneď na druhý deň. 😀
2x minimalne. Inac podla potreby. Kedze som doma tak ak niekam idem-lekar, nakup a pod tak umyvam. Ale mne sa rychlo mastia ze aj keby umyjem kazdy den tak”malo”.
Každý 2. deň
kazdý stvrtok a kazdu nedelu...
V lete každý deň, teraz tak 3x týždenne.
Za normálnych okolnosti každý druhý deň, počas tehotenstva stačí 2x do týždňa, vôbec mi nemastnejú …
tak 2-3x za tyzden. zalezi aj od toho ci si davam nejaku kuru alebo masku, vtedy mi zvyknu zmastniet dost.
Kazdy druhy den, v lete kazdy den. Mam ich jemne a bez objemu.
Každý druhý deň. Nie je to len o mastení. Nemám rada, keď vlasy už nevoňajú.
asi cca 2x týždenne, v lete aj každý 2.deň
Najčastejšie 7x, minimálne 5x.
7x
V lete kazdy den, kedze z bazena alebo mora su strasne. Mimo kupaciu sezonu 2 krat tyzdenne. Ale ked boli deti babatka, tak aj menej 🙈
neviem ja mam normalne vlasy, ziadne "vlasky" 🙂
a podla potreby. Ked ides sportovat, plavat a pod, tak castejsie.
2x do tyzdna castejsie to nieje zdrave 🙂
Zienky vlasky. Uz chyba len tyzdnicek.
Vacsinou raz za tyzden ak nemam ciapku/klobuk/siltovku.
@laurinka2023 2x do týždňa
Raz do týždňa a keď použijem suchý šampón tak o 2-3 dni viac. Samozrejme v lete častejšie. A nepoužívam na vlasy nič okrem šampónu a balzamu.
@laurinka2023 každý druhý, niekedy každý tretí deň.