Koľko vás stojí mesačná "údržba"?

10. mar 2024

Ked nechcete, nepiste cenu. Ale rada by som pozistovala od zien ake procedury riesia kazdy mesiac. 😀 Zo zvedavosti. Som na materskej, stale popri tom pracujem a velice rada by som chodila na kozmetiku, cistenie pleti, botox na vlasy, masaze.. ach. 😀 Ale uprimne? Ja som na seba lakomec, tak mozno ked mate nieco overene co vam robi kazdomesacnu radost zo seba samej, budem rada ked sa podelite o to so mnou. Dikicko

lakebabe
10. mar 2024

Každých šesť sedem týždňov kaderníčka, to je moje must have aj keby iné nebolo, pedikúra ako kedy, v lete častejšie v zime menej často, nechty si robím sama doma, momentálne lymfodrenáž na tom frcim2-3 x týždenne, a raz za pol roka botox a raz ročne pery, iné momentálne nič, v minulosti mihalnice ale to už nechodím a kozmeticka občas podľa potreby
A ešte ma napadlo raz za dva roky obocko

asdfka
10. mar 2024

25 eur nechty, a obocie sem tam si dam urobit 😆 aj ja som na materskej.
Dala by som si aj vlasy vyrovnat, ale ostali mi 3 na hlave a sesterka kadernicka, ze mam ich nechat teraz na pokoji, kym sa spamataju 😀

natall113
10. mar 2024

Nechty 20€
Depilácia 30€
Raz za tri mesiace kaderníčka 50€
Kozmetička podľa potreby

hederamonstera
10. mar 2024

Ja iba raz za mesiac kadernicka kvoli vyrastajucim sedinam. Inak nic ine neriesim

123kika1234
10. mar 2024

39 eur pedikura
18 eur manikúra
200 eur cca Pilates

dzejny656
10. mar 2024

Ja míňam skôr na kvalitnú pleťovú a vlasovú kozmetiku, cca 100€ mesačne ak to spriemerujem. Kozmetičku a kaderníčku už potom nenavštevujem, viem ten efekt docieliť aj doma. Rovnako aj pedikúru a nechty si robím doma. Dosť miniem ešte na kvalitné a pekné oblečenie a doplnky cca 150€ mesačne. Okrem toho ešte cvičenie a masáž mám také pravidelné že každý mesiac, aj vitamíny a nejaké doplnky stravy, to môže byť ďalších 100e približne. A raz za čas idem na nejaký drahší kozmetický zakrok.

deedol
10. mar 2024

kadernicka podla potreby
fyzioterapia + masaz okolo 150e/mesiac
fitko/plavaren ako sa podari
zvysok riesim doma (obocie, kozmetika) alebo nechcem (botox, pery, nechty, mihalnice a pod. sa mi nepacia)

ropucha6
10. mar 2024

Raz za 7 tyzdnov kadernicka 70e a manikura/pedikura 50e. To je must. Este obcasne masaz a lasflift, ale k tomu sa momentalne neviem casovo dokopat.

larinka552
10. mar 2024

Kadernicka 20 e raz za 5 mesiacov? Depilacie v lete 35- 40 eur za mesiac.

mamamasama
10. mar 2024

Mesačne fitko, nechty. Raz za čas obočie, botox,nejaká výplň, keratín na vlasy. Dosť veľa míňam na skin care produkty a oblečenie 🤭

janewithane
10. mar 2024

Sauna - v tomto obdobi vela, obcas nejaky kurz, vzdelávanie, vyzivove doplnky ( koenzym q 10, omega..), sem tam handry, dake serum. Ale nic ine ma dako nezaujima - vlasy kozmetika nechty mihalnice a podobne mi nic nehovoria. Radsej 2xdo roka dentalna hygiena.

hopsas
10. mar 2024

Mesačne kaderníčka, mani pedi, laminacia obočia, a fitko, kozmetika dvakrát do roka, dentálna hygiena trikrát do roka, a kozmeticke produkty som zistila že to najlepšie je najlacnejšie

viera27
10. mar 2024

Kadernicka tak 150 (dlhe huste vlasy,balayage). Ale toto mam tak 2x do roka max,ale zato 4 az 5 hodin 🤣. Neznasam,ked sa ma niekto dotyka,preto aj to ledva vydrzim,nieto este kozmeticka. O plet sa staram sama,kvalitna skincare a vyziva. To moze byt tak ked spriemerujem 100 mesacne. Nieco stoji cvicenie a tym asi tak koncim. Chvalabohu nie som nejaka draha na udrzbu 🤣

leniel
10. mar 2024

vlasy 2x rocne, ale necham tam tak cca 120€. Inak takmer nic.. Nechty a pedikuru si robim sama, ,,kozmetiku'' tiez, ale to je uplne zanedbatelny vydavok... teraz som chodila raz mesacne na masaz, lebo bolesti chrbta - tak 18€ ... a to je vsetko.

aliaray1
11. mar 2024

8€ farba raz za 2 mesiace, olej na vlasy za 15€ 1x rocne, tak 3 kremy do 15€ za rok, dohromady asi 100€/rocne. Budem mat 40 a veru skvela tema toto, aspon u mna na zamyslenie.

Vrasky nemam, obocie som mala 1.raz robene pred 2 rokmi a este netreba a ani ist nemozem v tehotenstve, s kozmetickami a farbenim v kadernictve mam zial zle skusenosti, nechty mam super vlastne, depilujem sa doma lebo je to rychlejsie, detto pedikura.

Aspon na masaz noh by som mohla ist 🥴🤷‍♀️.

ariannazara
11. mar 2024

Nechty ruky 30 eur, pedikúra+nechty 27 každý 2 mesiac toto, kozmeticka obočie 2 krát do mesiaca 20 eur.
Kaderníčka každý 3mesiac.
Fyzioterapeut 140 eur mesačne. To je asi tak všetko 😂

elis248
11. mar 2024

Asi som divná, ale iba 1x za rok kaderníčka na podstrihnutie za cca 25eur. Na tvár kozmetická výbava čistiaci gel, pleťové tonikum, 2-3 séra podľa toho či ráno alebo večer, kvetinová voda, 2 pleťové oleje na ráno/večer. Táto rutina je spolu cca 70-80 eur, ale niečo vydrží 2 mesiace, niečo 3-4, takže iba dokupujem čo miniem. Som na rodičovskej, nemaľujem sa, ale keď znovu nastúpim do práce, tak možno zase začnem, ale iba pár vecí. Inak iba základ doma mani, pedi, umytie vlasov, sprcha. Stačí mi to.

cecilia29
11. mar 2024

Mam 33 a zatiaľ nič :D Teda teraz som po 3 rokoch kúpila make up za 5 eur. Krémy kupujem raz za rok.

pleby
11. mar 2024

mihalnice 25€ / 1x mesiac
nechty 30€ / 1x cca 5 týždňov
obočie mám vytetované 1x za 2-3 roky a to je všetko, vlasy si farbím sama 1 x za 4 mesiace cca, na pleť nepoužívam nič, iba vodu. mám 40r. do budúcna plánujem určite niečo s pribúdajúcim vekom a vráskami 😉
Premýšľam však o depilácií..

lenkakravcova
11. mar 2024

Asi 20€ 😀
Nemalujem sa. Rátam: šampón, mydlo, gél na holenie, hennu na vlasy a nejaké gumky do vlasov. Prípadne raz za čas rozrátany parfém.

snowflakenel
11. mar 2024

Vlasy.100,eur.raz za.rok.
Na.nechty uz nechodim, dlho sa mi potom supe kozicka okolo nechtov.
Pedi zvladnem aj doma.
Kremy, sera, peeling, masky kupujem priebezne. Cca.100 eir za pol roka.
Xhcela by.som si dat upravit viecka ako darcek na 40-ku.

snowflakenel
11. mar 2024

Ozaj,baby, vy budete.vediet poradit.
Kojim. Pred tehotenstvom som pouzivala retinol.
Ten sa.vraj.nemoze.ani pri kojeni. Mozem bakuchiol? Ak ano,,ktory? Vdaka

nikdenikto
11. mar 2024

@snowflakenel môžeš aj pri kojeni retinol. Nemôže sa len počas tehotenstva, do mlieka sa však nedostane.

mishka81
11. mar 2024

Raz za mesiac masaz 25 a kazdych 6 tyzdnov kadernicka 30-35.

zuzubb007
11. mar 2024

Ja budem za divnu, ale nechodím celý rok na žiadne procedúry, nejde o peniaze to by som mohla chodiť na čo chcem, lenže ja som ten typ, že nemám čas a ani neznášam sedieť niekde a debatit napriklad u kaderníčky 3 hodiny, takže takto, vlasy si striham sama, farbim sa sama, nechty si robím sama, prípravkov kozmetických drahých mám na mraky, pleť normálnu tak nemám potrebu nikam chodiť 🤣, a áno maľujem sa a potrpim si že žena má vyzerať dáko, vlasy zehlim alebo kulmujem všetko v pohodlí domova 😁

nikdenikto
11. mar 2024

Ja idem raz za rok kaderníčke tak za 20€, len umytie, strihanie a záverečné fúkanie. Vlasy si nefarbim.
Obočie občas laminacia, niekedy si farbim sama doma a inak ho mám aj vytetované pmu, ale už to vybledlo takže idem znova.
Nechty mám svoje alebo si urobím občas sama gellak.
Cvičenie mám 8€ mesačne online program + čo chodím mimo domu na cvičenie cca 20-30€, podľa času.
Kozmetiku mám drahšiu dermo keďže mám problematickú pleť tak to asi 50€ mesačne, niekedy viac niekedy menej, podľa toho čo sa minie.

janinque
11. mar 2024

16eur manikúra
22 eur pedikúra
38eur kozmetika
------------------------
70eur kaderníčka (asi raz za tri mesiace)
masáž, welness (podľa potreby a chute)
botox glabelly cca 90 EUR (cca raz ročne)
tetovanie obočia (raz za 3,4 roky cca 200EUR)
------------------------
mimo toho investujem do kvalitnej kozmetiky na pleť aj vlasy, obľubujem aj rôzne parfumy. To by som spriemerovala na cca 70 EUR mesačne.

andreakg
11. mar 2024

Nechty 30€, masáž 25€,kadernička30€, pedikúra 20€,kozmetička 25€,no ani som to doteraz nerátala,ale dosť 😁.

ivangeline
11. mar 2024

Mesacne 0. ;D

kris_tin257
11. mar 2024

Kaderníčka 100€ masáž 30€ a občasné procedúry na klinike (laser, plazmaterapia atď). Ako som na materskej dávam si pauzu od nechtov inak som chodila každý mesiac 30€. A raz ročne tetovanie obočia 200€