Včera som u kaderníčky nechala 85€ za "doplnenie", keď mi vlasy odfarbovala prvýkrát bolo to 100€.. mám riedšie vlasy tesne pod prsia.
Samozrejme mi ich aj umyla, toner, maska, podstrihnutie končekov, fénovanie... Zdá sa mi to byť akosi dosť.. ale neviem či je to tým, že všetko je drahšie alebo je to naozaj dosť... Som z Oravy.
@buberova 30 za doplnenie a to mam huste vlasy, Zilina
45 Šurany
110e Banska Stiavnica
Redšie vlasy po lopatky, 30 EUR. Orava.
@ruzasipova a to kde prosím?
@buberova to nie je o tom, v akom meste si..to je o tom, v akom luxusnom alebo normálnom kaderníckom salóne ti urobia vlasy..ja som si dala do googlu zopár kaderníckych salónov a porovnala som ceny a na základe normálnej ceny som sa rozhodla..platím do 60.-Eur a som z BA
V. Galante, 70, melír, husté vlasy po lopatky
@vlabe ahoj na chodím kaderníctvo TIA na kvp a som spoko.. a to som vystriedala pol Košíc
Ja 40 eur kosice, hustý blond melir na dlhšie vlasy (pod prsia), tónovanie, strihanie, umytie, fenovanie
Ked vam robia “husty” melir, ako dlho ste celkovo u kadernicky?
Platím oveľa viac.
120-150€ som posledne dva razy platila. Bratislava
Stredne huste, dlzka nad prsia.
@micusa2222 urcite je to aj mestom.overene zo skusenosti od ocnej optiky,kadernicky,zubara atd...okuliare tej istej znacky a vlastností skiel kupujeme mimo BA za polovicne ceny...rovnako ostatne spominane sluzby
@zuzinabila ale určite, ale aj v BA nájdeš lacnejšie, pokiaľ hľadáš..
@ruzasipova to kde chodiš na melír, ďakujem za info.
@tehulka2011 2 hodiny aj s tonovanim a zehlenim
60e, Bratislava
@micusa2222 daj tip teda🙂 na nieco dobre a za dobru cenu.
@luccija ja som bola na melir len raz, ale bola som tam vyse 4 hodin, a vypytala si 180€! V Ba
@tehulka2011 všetko je možné, majú niektoré fix na melír plus aj hodinovú taxu, čo pod 20€ nejdú
@diamond007 len teraz neviem (lebo nemam s cim porovnat), ci ta moja bola taka pomala alebo precizna 🙂
@micusa2222 asi tak nejak. Ono keď sa to vezme tak, že v BA je proste všetko drahšie, tak by to aj sedelo, no tiež si myslím, že je to v celku dosť
Ja mam huste vlasy az po zadok, robila mi velmi jemnu balayage (iba na asi 10% vlasov) a platila som cca 110€
@buberova ja platim 60 eur, kosice