Koľko platíte za kaderníčku v meste?

6. feb 2023

Je normálna cena za melír, tónovanie, strih a regeneračnu kúru a záverečný styling podľa vás 350€? Ja chápem, že tiež tie ženy musia z niečoho žiť a platiť všetky náklady, a že som tam bola pol dňa a minula na mňa dvojnásobok produktu čo na ženu s priemerne hustými vlasmi, ale aj tak sa mi to zdá ako prepal. Počítala som s tým, že zaplatim max 200. Ako to máte u vašej kaderníčky pokiaľ chodíte na podobné služby ako ja?

lily14
6. feb 2023

150€

nika2406
6. feb 2023

115e

rusalinka
6. feb 2023

Zabudla si napísať, že kde sa tá kaderníčka nachádza. V Bratislave bude cena iná ako v Krtíši...

lauriik
6. feb 2023

Je to dost. Ja som naposledy za balayage, preliv, olaplex a zaverecny styling (vlasy do pol chrbta, huste) platila 180€. Trvalo im to skoro 4 hodiny.

tehulka2011
6. feb 2023

Je to vela aj na Bratislavu. Dala ti aspon blocek? Raz som takto bola na zac. Petrzalky, vypytala bez hanby 200€ bez blocku.

lia2022
6. feb 2023

Ja som bola minule na melír, tónovanie a podstrihla ma. Tiež som tam pobudla necelé 4 hodiny. Platila som 63eur..dĺžka vlasov medzi lopatkami.

ema22270
6. feb 2023

Ja v Pezinku za melir - dlhe vlasy, podstrihnutie koncekov, plus konecny styling bud natocenie, alebo pekne vyfukanie cca 100e. 350e je uz cez... dala by som maximalne 150e u kadernicky aj to chodim 2x do roka (mam dlhe vlasy a sem tam si striham konceky aj doma)

slavomira236
6. feb 2023

Ja minuly rok 50 za podstrihnutie a melir ...humenne

slavomira236
6. feb 2023

Inak preco si sa nepytala dopredu na cenu? 350 eura mozem kaslat aby som davala za kadernika

kykusik
6. feb 2023

@rusalinka aj vo VK sa už platí cez 100€

ruzovakrava
6. feb 2023

Záleží od lokality, od zručností, znalostí kaderníčky a od kvality produktov. Sú kaderníčky ktoré majú kopu certifikátov, školení, makajú na sebe takže sa to musí zohľadniť aj v cene práce. U nás na malej dedine na Kysuciach je jedna kočka ktorá za balayage, následne ošetrenie a vyfúkanie vlasov pod lopatky vezme 160e ale je to robota ktorú si všimne každý kto okolo tej hlavy prejde 👌 350e je dosť a určite existuje kopec kaderníčok ktoré to spravia lacnejšie a o niečo menej efektne 😁 teda aspoň dúfam že si s výsledkom za tú šupu spokojná 🙂

autor
6. feb 2023

Je to kadernícky salon v Bratislave. Bola som tam 7 hodín a pracovala s myslím si dosť kvalitnými znackami, takže očakávala som vysokú sumu ale toto ma dostalo.

autor
6. feb 2023

@ruzovakrava ale teda výsledok neskutočný, to nemôžem povedať ani pol slova

adma11
6. feb 2023

Tak ja za melir u kadernícky na dedine zaplatím 35eur. Vlasy mam skoro po lopatky. potykám vzy som spokojná.
350eur by som pri sebe ani nemala 😂

ema22270
6. feb 2023

Za 7 hodin je ta suma asi ok. - mne robi vlasy tak 2 hodiny a vypýta si tych 100e- takze asi sa to tak pohybuje okolo 50e za hodinu (samozrejme ze aj produkty k tomu)

autor
6. feb 2023

@adma11 tak ale toto už je asi buď na úkor kvality práce alebo na úkor prijmu kadernicky, pretože to si neviem predstaviť že by som niekomu za tri hodiny roboty dala 35 a spokojne odišla.

autor
6. feb 2023

@ema22270 tak ale zasa treba brať do úvahy aj to, že nerobila 7 hodín vkuse ale že možno 3 hodiny z toho času mi niečo pôsobilo. Ale tak to asi aj u teba, takže asi to aj dáva zmysel.

kris_tin257
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adma11
6. feb 2023

tu u nas na vychode, ak by mala vyssie ceny tak sedi tam sama.
A vzdy robi 2-3 zeny na raz. Tak ze za 3hodiny urobi min. 2 zakaznicky.
Tak ma vzdy pracu a aj peniazky.

ingush616
6. feb 2023

No u Jirka Blatneho menej platiť asi nebudes.
V takom menšom meste zaplatíš za tieto od 50-100 eur v obyčajnom kaderníctve.

marca12
6. feb 2023

350€ ? Coze? Tolko ani u zubara nenechavam. To sa mi zda uz dost cez,ale ak si bola v nejakom lepsom,vychytenejsom kadernictve,je to mozne

lenkit
6. feb 2023

Tak napr. v Pekné vlásky je to reálna suma.
Za odrasty a strihanie cca 100eur.

barborachors
6. feb 2023

80, strih, melír a styling, BA. Maximálna spokojnosť.

dlucy
6. feb 2023

To su ine palky ani u Molnara tolko neplatis. Ja chodim kamaratke ma svoj salon za strihanie umyvanie a styling platim do 30eur. Farbenie 60 eur

zuzinabila
6. feb 2023

naposledy 37 Eur melir+strih. trvalo to cele cca 2,5 hodky.vlasy pod lopatky.smrncove a za super cenu. vystupujem aj v mediach, cize nemozem si dovolit hocico🙂 zila som vo velkom meste a za rovnaky alebo aj horsi vysledok to bol minimalne dvojnasobok sumy za ten isty efekt..

snehulak77
6. feb 2023

350eur za frizuru? To ti robil v celkovej anesteze ešte aj s operáciou menisku? Je to nenormálne veľa, toľko platil muž teraz za operáciu, a ci sa dá porovnať chirurg a kaderníčka...

eskop
6. feb 2023

No minule som sa pýtala u nás v dedinskom kaderníctve, ze farbu len odrasty a končeky strih ze 90e😃toľko som ani v klieri v poluse neplatila, 😃ja vždy ked niekam idem, úprimne opýtam sa na cenu, ci kozmetická, ci pedikúra, ci zubárka.. Aby som na to vôbec mala

4stanka4
6. feb 2023

Bratova bývalá priateľka robila v kadernictve v BA a tam sa pohybovali úkony v podobných sumách.

stanulienkat
6. feb 2023

Cena je nenormalna aj na Ba. Tolko by si mozno ani vo Viedni neplatila.

mirkava
6. feb 2023

Akože 350€ za kaderníčku? A sedieť tam 7 hodín? Ufff tak no co na to povedať... som v dosť veľkom šoku 🙄