Dámy, koľko platíte za gélové nechty? Ďakujem za odpovede.
Tiež 22.
Ake presne? Lebo je rozdiel mat gellak, nejaky dizajn, zlozitejsi tvar, atd.
@rebrambora gellak a francúzke nechty
Ja som platila 26 €, že prvé nechty, potom vraj budú stáť 23 €. A bola som v NZ. Preto sa pýtam.
Mala si sa spytat na ploche, dostala by si vela odpovedi . Videla som tuto otazku niekolko krat a prevazne bola cena cosi menej nez 30e .
22 je dost malo oproti odpovediam ktore tu vzdy vidim
30€ v salóne, nie u číňanov
top robota, konečne ich nemám vyrastene za 2tyzdne a v živote mi žiadny neodpadol
Ja chodím v Ba k číňanom a 21€
Gellak kratke nechty 20e
Neviem síce k čomu ti to pomôže ale ja robím gellak za 23 eur bez akýchkoľvek príplatkov za zdobenie alebo opravu ak treba zato si neúčtujeme nič. Výdrž v pohode 4 až 5 týždňov záleží od toho ako rýchlo rastu. Pri dnešných cenách za materiál si myslím ze je to primeraná cena ale aj pre mňa osobne strop aj keď u nás v meste berú aj viac. Diar mam full na 2 mesiace dopredu tak si myslím ze je cena OK . Ale snažím sa aby bola práca tip top.
Preto by si mala dat otázku. Koľko platíte za otrasne nechty alebo profi prácu. 🙂 lebo v tom je sakra rozdiel. Ak ti niekto dodrbe a prebrusi nechty no zobral iba 15 eur tak si radšej priplať za kvalitu.
Ja som zacinala na 23 eur pred rokom a zdvihli v priebehu roka na 30. Zial prestala som tam chodit.
@pictbridge Tak profi prácu už vidíš len ty. Teda človek, ktorý s tým robí. Ja len kedysi som zvykla počuť, že tá robí hrubé nechty a tak. To ja tiež neviem posúdiť.
Čo mi vadí, ak niektorá nechtárka pilníkuje tak, že ma poraní. 😐
@nikha2809 Ja som platila 15 € u Číňanov a vydržali iba týždeň.
Platím 20 až 21e ...ale mávam jednoduché...žiadne cifrovacky😀
25
25
35€ (BA), ale je to ozaj kvalitna praca aj dlho vydrzia
Ked som ešte nerobila tak som veru videla na sebe keď som zašla len tak k niekomu na nechty ak bože skoro ma porazilo. No predsa povedzme si úprimne nech to aj vyzerá. A ja som veľký pedant . Ale nechápem ak si manikerky účtujú ceny rôzne. Že Francúzka napr 25 babybommer 23 jedna farba 20 . To sú také odrby. Hlavne pri gellaku . Všetko mi trvá max hodinu baby 45 minút. Ja mam cenu rovnakú. Takže dámy nenechajte sa ošudiť. Všetko ba foto mi trvá 50 minút a je to gellak 🙂
@pictbridge kde prosím robíš? Ďakujem
35 u Číňanov.. Ale ja som mala dlhé skoro 5 cm 😂
@lilyianka Rožňava
@pictbridge škoda krásne nechty robíš. Hneď by som si u teba dala termín 🙃
@lilyianka ďakujem ❤
22e pri Vietnamcoch
35 eur gelllak ale vydržia vela a nemam ich zničené. Žiaden Číňan. V Bratislave
@pictbridge Krásna práca! Ja som u nechtárky 2 hodiny, presnejšie napísané 1 hodina 50 minút 😬
@ivik4 Mne sa ploché nechty nepáčia.
Ženy a dávate aj tringeldy? Ak áno, koľko?
22, v BA, u Číňanov, robia perfektne, vydržia mi tri až štyri týždne (zase za rýchly rast nechtov Číňania fakt nemôžu, nechty by držali aj dlhšie, len sú odrastene), ale chodím vždy len k jedným, zopárkrát som vyskúšala konkurenciu a nebola som spokojná.
22 , nedala by som ani o cent viac 😃
Az tak mi na tom nezalezi
Celi rok ich nemam