Ahojte,len tak pre zaujímavosť 🤔Kto chodí na gélové nechty,koľko platíte?išla u vás cena hore ?
@lesankavh ano platievala som 18 a teraz uz asi tri mesiace 20
Ja chodím za 18
Dorábka gélových 22€, BA ... teraz zdražili v pomerne krátkom čase 2x po 1€...
Bola som raz v zivote v lete v Ba bolo to 45e ruky nohy aj pedikura . Krasna kriklava farba vydrzalo to dlho. No nepaci sa mi to brusenie nechtov …Ja si vacsinou ani nelakujem mam rada prirodzene. Pre niekoho kto mà zle nechty lamajuce sa do ziveho to moze byt fajn.
Dnes gellak 15eur, ZA
23
Tých 20-22 platíte len za jednoduché farebné? Keď máte niečo maľované na nich,, platíte viac, či? A ešte nohy, len nechty, koľko? Obyc nechty 20 a nohy 15, ale minule ešte + 5 za rôznofarebné. A teda, žiadne veľkomesto. Kto si niekde doma, u niekoho, čo to len pomimo robí, koľko vás to výjde, pre zaujímavosť? ;)
Cena sa bude líšiť od lokality a či chodíš k Slovenke alebo k Vietnamcom 🙂
Ja chodím pri BA k Vietnamcom a platím 24€ za dorábku aj keď mi niečo maľujú. Už keď použijú nejaký špeci materiál, tak je to cca 26€.
@merlinja Ano 20e jednoduche jednofarebne kratke, Piestany
22€ Ga
@drews_beauty tak mne robila minule farebné, tak mi povedala - veľa farba, a chcela 5€ navyše. A tiež predpokladám, že väčšie mesto viac, ale toto v zapadákove... 🙂
@petronellla87 detto
@lesankavh 27€
@julianabelakova kde toľko ?
Akrylove a gelove aký je rozdiel ?vie niekto ?🤔
Kvôli brúsenie som prestala chodiť na gélové. Odmietam zbytocne trpieť a ešte si za to aj platiť. 😊😉
@lesankavh gelove, Prievidza - Novaky. Akrylove maju vyssi obsah kyseliny
@janinque a kde v ZA?
@lesankavh https://www.hriesnekrasna.sk/gelove-alebo-akryl...
oba druhy majú plusy a mínusy. Tiež som si len gélové dávala, ale posledné 3 razy mám akryl a v pohode. Akrylové vraj väčšinou robia vietnamky, asi domíňajú zásoby. Troška viac smrdí "výroba", sú viac chemické, ale zas poznám ženy, čo naň nedajú dopustiť.
@nika19111989 v maxe
Akrylové mám..20 €