Dobrý deň, rada by som sa opýtala koľko platíte u kaderníčky, roky som u nej nebola a tie ceny mi prídu extrémne. V okolí som pozerala kaderníctva a za farbenie, resp. Balayage, alebo melír alebo Airtouch na vlasy kúsok nad plecia chcú 130-150€ takto sa platí všade prosím?
V zavislosti od mesta a salonu, velke mesta vysia cena, tiez vacsie kadernictva, v malych mestach kadernicky zivnostnicky maju nizsie ceny… neda sa to porovnavat takto vseobecne…
@butterflyeffect v Bratislave, ale pozerala som aj väčšie aj menšie kaderníctva, a všade podobne. Či mali alebo nemali recenzie
Ja za bayalage okolo 150 alebo 180€
Za strih obyc farbu a olaplex 80€
Farba, strih v Ba 110 EUR. Baylage býva drahšie…
Tak na bratislavu je to uplne v pohode cena… za melir a strih islo uz pred rokmi za vyse 100…
Mám svoje prirodzené vlasy, len tie spodky by som chcela bledšie, vrch by som si chcela nechať svoj. Bez strihu a bez úpravy, lebo moje vlasy sú prirodzene rovné vždy, nič nedrží. Vlasy kúsok pod tvárou. To fakt toľko peňazí za to? A len zo zaujímavosti, koľko približne stojí materiál na niečo takéto
zalezi aj od dlzky a hustoty vlasov, ja mam dlhe a huste, sedim tam vzdy tak 5 hodin, musia mi to robit na 3x .. niekolko kaderniciek ma aj odmietlo, nie kazda to vie, nie kazdej sa to chce.. v principe viac asi zarobi ked spravi za ten cas 4 jednoduche farbenia. Kazdopadne som vdacna ak sa do toho nepusta.. ak sa na to neciti.. lepsie ako mat dodrbane vlasy. V tomto smere su pre mna recenzie klucove.
ak chces len spodky chod na ombre a to je aj o cosi lacnejsie
Pezinok cca 70 eur, husté vlasy po plecia. Umytie, farbenie , strihanie, účes. Keď chces dám číslo. Spokojnosť.
V BA je uz bezne za podstrihnutie 60 EUR. A to nie je len material, cena je aj za pracu, mzda, prenajom salonu alebo kresla, reziu ako je voda a elektrina. Ked Ti pride kadernictvo drahe, chod k niekomu co striha doma a mozno usetris a mozno Ta tak dogabe, ze odides s placom.
Vygugli si ceny materialu na internete, su rozne weby. A stale to mozes skusit sama.
Aj za mňa je tá suma “bežná” … Balayage Košice 120-140€ … a načo riešiš koľko stojí materiál keď tu platíš hlavne za tú službu …
@hellionka pretože ma to zaujíma 🙂
melír 60 e - mt
Ja si nechávam iba podstrihávať dlhé vlasy za 10€. Áno tu v Bratislave. Farbím si doma hennou.
Balayage neviem co je. ja platim za farbu a strih 40€
Tie ceny sú úplne ustrelené a neadekvátne, teda aspoň salóny v Bratislave. Ja som chodila tiež nejaké 2-3 roky každých 6t na farbenie a jednoduché podstrihnutie a platila som každých 6t za to 90 eur. Až kým ma to jedného dňa neprestalo baviť a farbím si sama rovnakou farbou a peroxidom ako v salóne. Tie kadernícke farby sú lacné - L'Oréal, Joico stoja mňa ako koncového zákazníka 5-9€ cca aj s peroxidom.
Keď si vezmem, že u zubára sedím pod mikroskopom v kresle a za hodinu práce zoberie len o trochu viac ako kaderník, o obsahu a úrovni práce ani netreba písať. Ale tak - trh tvorí dopyt a ponuka a pokiaľ sú ľudia ochotní platiť, tak budiž.
Každopádne, pokiaľ nepotrebuješ melír, balayage, ale iba farbu tak to sa dá zvládnuť doma, máme YT, farby sú ľahko dostupné na viacerých weboch. Podstrihnutie nechávam do kaderníctva 2-3x do roka.
farbenie,strihanie,uces - 35 ,€
Ja platím za melír 60€ , za farbu a fúkanie som minule platila 35, alebo 40
Ja v malom meste na Zahori, farba, melír, toner, podstrihnute končeky, umytie, vyfukanie 180e. Teraz idem k inej v pondelok. Som zvedavá, koľko budem platiť, dúfam, že o polovicu menej 🤣
@raffaella dovolím si Vám oponovať trošku
pracujem v tomto fachu viac ako 18 rokov. je to ťažký chlebíček , ale nesťažujem sa, nie o to išlo
v cene za úkon máte nie len cenu farby ako si ju zakúpite Vy niekde na webe
v cene farbenia ( bavme sa o technikách air touch, balayage , mikromelir ako bolo spomenuté vyššie ) nieje len tá cena farby , ktorú vy kúpite za 10e
je tam zarátaná voda , elektrika , teplo v salóne , mzda kadernícky , odvody ktoré každým rokom idú pre živnostníkov hore , náklady na čistiace a dezinfekčné prostriedky , náradie ktoré sa takisto opotrebuje ( nožnice 300€ + ….hrebene kefy alobaly štetce atd ) a v neposlednom rade školenia ktoré sú nenormálne drahé a ktoré taká kadernička musí mat, pretože ak nechce česať účesy z 86teho musí sa vzdelávať
verím že vela veci som zabudla
obyčajne farbenie s ostrihanim trvá 1,5 -2 hodiny
melirovacie techniky od 3-5 štandardne
ak odrátame všetky veci vrátane kávy a občerstvenia pre zákaznícku , boli by ste veľmi prekvapená koľko tej kadernícke ostane a koľko tých hláv musí urobiť , aby zarobila
to len také vysvetlivky , aj keď si myslím , že kto sa na to nechce pozrieť aj z tej druhej strany , tak to nikdy nepochopí
Tak iba strihanie teraz na jesen 7,5e, aj za chlapcov uz tu na vychode pytaju 6e za 10min.strihania.
V maličkom mestečku na severe platím za doplnenie melíru a toner 50€.. v tom našom 80€-100€ len tak fučalo a to bolo pred asi 3-4 rokmi 😔
To fakt niektore vyhodite tolko eur u kadernicky? 😯 By som si radsej balik knih kupila 😀
@molare ľudia, ktorí s tým nerobia to veľakrát nepochopia 🙄 nehovoriac o cenách nájmov v Bratislave.... Mám kamaráta cimbalistu, mne hral s kapelou na svadbe v kostole a minule mi spomínal, že mu už veľa ľudí vyhodilo na oči,že si zoberie za jednu odohranú omšu 80€ 🤦 ale to, že strávil tisíce hodín za cimbalom nikoho ani nenapadne ... 🙄
Menšie mesto na Kysuciach, mikromelir, tonovanie, vlasy mám po plecia - 140 eur, v Nemecku som platila za balayage 260 eur 🙂 , a služby sa platí, a keď je to urobené perfektne netreba ľutovať.
@mell27 Moze byt. Ale ja poznam kozmeticku, co si na dom nemusela brat hypoteku 😅. Je to vsetko relativne. Takej kadernicke staci vystudovat 3 roky, popr.parmesacny kurz. Pre to, aby si robila zdravotnu sestru, potrebujes VS 🤷♀️. A ja teda nemam zlu mzdu, ale samozivitelke si kadernika dovolit nemozem. Ku kozmeticke chodievam, ale ta moja je bezna a splaca hypoteku ako kazdy iny smrtelnik 😅
bola som na balayage este dva roky spat a platila som 270eur u nas, potom som bola na balayage tento rok v turecku a platila som 80. Bolo to pre mna prijemne prekvapenie a spravili mi ho naozaj dobre.