Ahojte. Chcem manželovi kúpiť poukážku na tetovanie. Na koľko € by sme vedeli odhadnúť niečo takého? Ďakujem
najlepsie kuknut cenik .... https://tattoostudio.sk/cennik/
@sfinks “Tetovanie na celú ruku alebo inú časť tela sa prevádza po jednotlivých častiach, platí sa po každom sedení za konkrétnu veľkosť.“😅
Myslela som tak poradiť od niekoho kto to robí, alebo také má.
velmi zalezi od toho, kto to robi, od toho sa bude odvijat cena. ale tipla by som 800-1000€, mozno aj viac. ja mam jedno velke ako dlan z draheho salonu a stalo ma 200€
@soldi Ďakujem, mám limit 2000€ tak to by sa dalo😄
Joooj, v TN v štúdiu sa cena začínala na 1800€ za rukáv, záležalo od zložitosti a farby. Muž si dával robiť u známeho, a dokopy dal 300, a to mal v tej cene aj prekryvanie hlúposti z mladosti
To sa dohodni priamo s taterom, od ktoreho budes kupovat poukazku. Kazdy ma ine ceny a zalezi od viacerych faktorov.
@sissy27 Ďakujem, len som chcela vedieť okolo akej ceny sa to asi pohybuje.
Zalezi od tatera, u mojho znameho by len ten vrchny lev stal do 1000.
veď dostane 2000 a zvyšok ak bude treba ešte, si doplatí ...
@biba_18 Chcela som mu ho zaplatiť celé
vždy bude celé - alebo naopak - nikdy nebude celé ... ale ak by si chcela vedieť koľko bude stáť to konkrétne ktoré chce - to ti povie iba tatér ktorý to bude robiť ...
Každý tatér si inak účtuje, ja mám na ramene tetovanie a stálo ma to 350€, nie je to nič veľké. Celý rukáv odhadujem určite nad tých 1000€, samozrejme mu to neurobí hneď, bude treba viac sedení, mne len toto rameno robil tatér 5 hodín cca.
Musíš sa informovať u konkrétneho tatera, závisí aj od mesta, "vychytenosti" salónu, napríklad kamoš v Košiciach si dal tetovanie len na plece, a platil cca 400 eur. Potom v menšom meste si dal tetovanie na druhú ruku, takisto plece a platil 200.
Manzel si dával len nedávno na predlaktie robiť mená našich detí, vyšlo ho to 150 eur
Takže fakt sa nedá veľmi povedať taxa
Treba sa opytat konkretneho tatera, u ktoreho mas o tetovanie zaujem. Toto je velka praca, ktora sa robi na niekolko sedeni po xy hodinach a za vsetko treba zaplatit. Kazdy ma vlastny cennik, zalezi aj od toho, kolko casu sa to robi, ake je to narocne a pod. Takze sa neda povedat, ze ano, bude to stat do 1000 EUR. Ja poznam aj taterov, u ktorych su tie ceny ovela ovela vyssie, ako je tvoj budget na taketo velke veci.
od šuflikanta bez známosti rátaj tak 300 a od profíka na úrovni rátaj tak 3500 eur
Toto pod 3000 nebude, ak to je okolo celej ruky tak aj viac...
@domiklik Bola soľ u tatera, je to známy. 1800€ celý rukáv s jeho úpravami. ( Cena je v poľsku )
Záleží presne ako píšu ako a kde 😁 ale ten typ je krásny 👏