Ahojte. Chcem sa vás spýtať, nemá náhodou niektorá z vás skúsenosť s kolagenovou injekciou? Moja dcéra športuje, veľmi potrebuje členky a má neustále úrazy čelenka, každú chvíľu sa jej podvrtávaju, raz ho mala prasknutý, potom sa znova vyvrtol a ešte znova a ma ranu v klbovom púzdre a musí mesiac počkať, aby sa jej vytvorila jazva, (ta rana zvnikla po tom prasknutí), všeobecne mala slabšie členky, ale nie až tak... Predtým nemala úraz členka a takto rapídne sa to zhoršilo od toho, čo si ho praskla. Počula som, že robia kolagénové injekcie do členka a ze to veľmi pomáha keď má niekto slabé členky... Nenasla som na internete o tom článok, ale mám známu a zevraj to veľmi bolí, ale veľmi pomáha. Nestránim sa tomu, lebo kolagén nie je operácia, nič tým nepokazim, mojej známej to veľmi pomohlo, určite chcem ísť k ortopedovi sa poradiť, ale chcem sa spýtať, že či s tým nemáte nejaké skúsenosti? Ak áno, aké to bolo? Pomohol to? Lebo každý mesiac so zraneným členkom je dosť náročné a členky sú dôležité nie len kvôli športu, ale v bežnom živote. :(
Mne pichaju do kolien a neboli to, skor to je velmi neprijemne, pocitovo ako ked to strkaju nieco niekam, kde vobec nie je miesto. Ci je injekcia vhodna pre tvoju dceru, musi posudit ortoped. To sa nepicha len tak, pri kazdej diagnoze. Mozno by pomohla dlhsia pauza na regeneraciu.
@simsalabim jasne... Na regeneráciu jej dali veľa času takže to je v poriadku, len som myslela, že keď má tie členky slabé, že by jej to pomohlo, ale určite sa poradím s ortopedom, že čo by robil. Ďakujem za radu 🙂
ja som brala hyaluron, neviem či aj kolagen. určite to pomáha. a že aplikácia bolí? niekoho bolí, niekomu je to iba nepríjemné. to nezistíš dopredu, ja dokonca mám také stavy že niekedy ma to bolí a niekedy nie…