Kefa z diviačich štetín

10. feb 2024

Ahojte,prosim odporučte nejakú kefu z diviačich štetín.Na nete je ich milion,neviem ktorú kúpiť,ďakujem za rady a odporúčania.

viera27
10. feb 2024

Aj ju mas odskusanu? Lebo mne napriklad velmi zle robila. Dlhe huste kucerave vlasy. Za mna no go.

autor
10. feb 2024

@viera27 praveze nemam,len som čitala ze je dobrá na mastné vlasy,ze ten maz sa pekne rovnomerne rozotrie po celej dlzke a vlasy sa tak menej mastia.Mam polodlhe,nie moc huste a vlnite vlasy.

viera27
10. feb 2024

To moze byt,s tym nemam skusenost sa priznam. Inak skus raz za cas vlasovy piling a tuhe sampony,nech sa to mechanicky odstrani.

ikonica
10. feb 2024

Kup si z dm... Mne z nej elektrizovali vlasy 😑

petronellla87
10. feb 2024

@viera27 ja tiež tak...mne z nej úplne mega elektrizovali vlasy zas😀 tak si ju zobral muž, cese si ňou bradu a ten je s ňou spokojný 😂

simsalabim
10. feb 2024

Mame doma tu s DM, kupovana pre dceru s dlhymi vlasmi. No ziadny zazrak to nie je, proste ju nerozcese a na mastenie vplyv nema vobec ziadny... Niet nad Tangle Teezer.

tinkavvv
10. feb 2024

A za mna zase najlepsie co som mala na rozcesavanie vlasov. Mam z dm. Pouzivam uz len tie aj na dceru a aj na mna. Ale na mastenie podla mna nema vplyv.

luckajozko21
10. feb 2024

Mala som z dmky par rokov dozadu. Teraz mam olivia garden + samozrejme nieco na realne rozcesanie, cize tangle teezer (dmkovu alternativu). No a vo vysledku to vyzera presne tak, ako ked si rozceses kucerave/vlnite vlasy :D. Pouzivam ju, ked nosim zapleteny cop a uz rozcesane vlasy potrebujem uhladit do gumky. Pripadne este ked mam vlasy vyzehlene. Distribuciu mastnoty som u mna nespozorovala, resp. je uplne rovnaka ako pri rozcesavani s tangle teezrom.

nika_val
10. feb 2024

Keď vlasy elektruzuju chýba im htdratácia 🙂 treba doplniť 😀
A ja mam z DM kefu s diviačimi a je super 🙂