Kefa na vlasy

pandusica
13. mar 2023

Ahojte, prosim poradte dobry kefu na vlasy dlhe, huste, rychlo sa motajuce. Nieco co dobre precese, aj ked su zmotane a nevytrham si pol hlavy. A Tangle Teezer nie, ten sa mi neosvedcil. Dakujem

michaela412
13. mar 2023

ja používam takúto kefu mám dlhé vlasy a dcérka tiež a ešte ich má kučeravé, tak sa jej rýchlo zapletajú https://www.bezvavlasy.sk/sk/znacky/olivia-gard...

ivka21
13. mar 2023

@pandusica ja som dlho používala klasickú z diviacich stetin a teraz som si dokúpila s diviacich stetin plus ma aj výstupky s gličkami na vrchu, kúpiš v tete alebo 101. Konečne ich mam poriadne rozcesane.

nika_val
13. mar 2023

Presne pozri kefy s diviačimi štetinami.. tie su na rozčesávanie velmi dobré 🙂

slapina
13. mar 2023

ja takisto už dlho hľadám nejakú dobrú a kvalitnú, pretože sa mi zdá, že mám vlasy v oveľa horšom stave ako predtým. motajú sa mi, zle sa mi rozčesávajú, no proste katastrofa. hrozný stres mám z toho a vôbec neviem, že čo mám za problém. kondicionér som nemenila, takže netuším, či mi aj nejaká špeciálna kefa vlastne pomôže.

beatik3
13. mar 2023

@nika_val uz mam asi tretiu teraz doma, velmi dobre su tieto. ale musia mat aj normalne tie ihlicky a aj stetiny medzi nimi.

bagerka
13. mar 2023

@pandusica za mňa tiež uz jednie "finger brush" mame ju vsetky 4 segry, nase deti, takze rozne druhy vlasov, ale vsetky huste, dlhe a dokonca aj kucerave. Tato kefa je ozaj zazrak. Nekváče a rozčeše na prvý šup 🙃

aljosa1
13. mar 2023

siblex proflex skvelá kefa

nika_val
13. mar 2023

@beatik3 ano presne tak aj tie diviačie stetiny aj klasicke medzi tým 🙂

hlubinka123
15. mar 2023

@bagerka ktoru presne mas, je ich viacej typov,až nekupim blbinu..vdaka

bagerka
15. mar 2023

@hlubinka123 klasickú na notin9 za 13,40 teraz